tamer polat Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2011 Merhabalar Focus 3 1.6 tdci 115 ps araba kullanıyorum .. Teyp ışıkları gündüz kesinlikle yanmiyor.. Ancak aksam hava kararınca yanıyor .. Gun icinde torpido orta kismi karanlik oluyor.. Kullanan arkadaslar sizdede durum boylemidir?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Astra da da durum hemen hemen böyle; aracın gün ışığını algılayan sistemi ışığın şiddetine göre sizinkinden farklı olarak ekran-konsol kontrastını ayarlıyor sorun yoktur sizinkinde de. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Sensörler güneş algılandığında araç içi zaten ışık aldığı için gösterge kısılır.. Yine de kısık gözüküyorsa far grubunun orada ışık ayar mekanizması mevcut..Bunu maksimum yapın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 tamer polat Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Yok hiç yanmiyor teyp ışıkları.. geri kalan her Isik yanıyor.. Direksiyondakiler klimadakiler ve gostergedeki tüm ışıklar yanıyor Ama teyp ışıkları sadece gece olunca yanıyor lambalarla veya torpido ışıklarını kısan dugmeyle felan alaksınlar yok.. Haa bu arada arabayı istop ettirdiğinizde yanıyor enteresan bir durum..! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Yani dediğimiz gibi yazılar okunduğu sürece yanması gereksiz birde yol bilgisayarında ki ışık menülerini kontrol edin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Ayarlar bölümüne girin,oradan otomatik gündüz farı seçeneklerinden gündüz farını seçin,ama eğer gündüz farı yoksa sanırım o ışıklar gündüz yanmıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Bende bora beyin başını çok ağrıttım bu konuda sattığım styledada öyleydi yanlış hatırlamıyorsam tünellere girince yanıyodu ama gündüz bende dikkat etmedim yansada farkedilcek bir renk değil sanki... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Yok nebde de tünellere girince yanmıyordu,sonradan ayarlardan onu değiştirdim ve sürekli yanar hale geldi...Yani bende gündüz ledleri yandığı anda onlarda yanıyor...Ama sanırım gündüz farı olmayanlarda o ışıklar sadece geceleri yanıyor...Yarın benimkine bi daha bakıcam,yarın söylerim nedenini... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Menüden de olabilir.Bir kontrol etsin arkadaş bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 tamer polat Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Herkesin ilgisine Tesekkurler.. Demek istediğim konsol daki ambians karanlık duruyor yoksa tabiki tuşlar gözüküyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Ambians ışıkları gece farları yanmadan devreye girmez...Ancak gece karanlığını sensör algılarsa devreye giriyor...örneğin gündüz farlarıyla beraber kısalarıda açsanız ,gündüz ise ambiyanslar yine de devreye girmez... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Herkesin ilgisine Tesekkurler.. Demek istediğim konsol daki ambians karanlık duruyor yoksa tabiki tuşlar gözüküyor.. Bizimde demek istediğimiz sistem otomatikdir, okunabilen vakitde araç tasarruf ediyor ve yakmıyor keyifli forumlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Hade len tasarrufmuş.. 3-5 tane micro LED in tüketimini kim takar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Hade len tasarrufmuş.. 3-5 tane micro LED in tüketimini kim takar... Focus hırsızlık yapıyor oradan tamam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Benim dikkatimi bile çekmedi valla. Yanıyormu yanmıyormu hiçbir fikrim yok. Ama yansada yanmasada pek umurumda olduğunu söyleyemem.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Yanmaması bazen sıkıntı yaratıyor..Örneğin bir tünele ya da alt geçide girdiğinizde yanmadığı için tuşlar karanlıkta kalıyor ve Ön konsolda karanlık bir alan oluşuyor..Haa çok mu Önemli,sanmıyorum,fakat estetiğe Özen gÖsteriyorsanız ve o ışıkların yanarken ki havasını seviyorsanız yanmaması gÖzünüze batbilir...Tercih vbeğeni meselesi...Mertol gibi Navigasyon ekranınız varsa mesela o tuşları Önemsemeyebilirsiniz,ama kimisi de illa SONY olsun,o ışıklarda hep ynsın diyebilir(for example :Ben ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
tamer polat
Merhabalar
Focus 3 1.6 tdci 115 ps araba kullanıyorum .. Teyp ışıkları gündüz kesinlikle yanmiyor.. Ancak aksam hava kararınca yanıyor .. Gun icinde torpido orta kismi karanlik oluyor.. Kullanan arkadaslar sizdede durum boylemidir??
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 27 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap