tamer polat Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2011 Merhabalar Focus 3 1.6 tdci 115 ps araba kullanıyorum .. Teyp ışıkları gündüz kesinlikle yanmiyor.. Ancak aksam hava kararınca yanıyor .. Gun icinde torpido orta kismi karanlik oluyor.. Kullanan arkadaslar sizdede durum boylemidir?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Tünele girersen zaten sensör algılar ve farları yakar ve bu durumda da zaten orası aydınlanır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Tünele girersen zaten sensör algılar ve farları yakar ve bu durumda da zaten orası aydınlanır. Yok yanmıyor Mertol,sorunda o zaten..Ancak akşam olunca yanıyor...Enteresan bir durum tabi....Sanırım başka bir durum var..Belki de sensörün geç algılaması ya da algılayamaması sözkonusu.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 5-10 sn de algılar anında olmaz tabi kısa tünelde anlamaz yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 E o kadar kısa tünelde zaten o lamba ile ilgili sorun olmaz. He yanlış anlaşılmasın gerçekten böyle bir geyik varsa saçmalık. Savunulur bir tarafıda yok ama dert edilecek birşeymiş gibide gelmiyor bana. Bir ara bakarım benim arabada nasıl durum diye.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Bizimde demek istediğimiz sistem otomatikdir, okunabilen vakitde araç tasarruf ediyor ve yakmıyor keyifli forumlar Yakubum varya Sen kesin Forddan bara alıyosun hee 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Yakubum varya Sen kesin Forddan bara alıyosun hee Hata var mı :D onu söyle Buarada keşke alsam yaw..teklif mi etsem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Hata yok canım Damlaya damlaya göl olur Tasarruf tasarruftur İnsanlar böyle zengin oluyor Bence teklif et 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 tamer polat Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 O sensörler direksiyon üzerindeki.. tuşlarda okunuyor ama onu yakıyor torpidoya gelince tasarrufmu yapıyor.. Su ana kadar kimse yanlış programlama demiyor da ford sunu düşünmüş bunu düşünmüş tür diyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 tamer polat Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Ayrıca istop edince icinde otururken bütün ışıklar yanıyor tamda tasarruf etmesi gerektiği zamanda??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Su ana kadar kimse yanlış programlama demiyor da ford sunu düşünmüş bunu düşünmüş tür diyor E o kadar kısa tünelde zaten o lamba ile ilgili sorun olmaz. He yanlış anlaşılmasın gerçekten böyle bir geyik varsa saçmalık. Savunulur bir tarafıda yok ama dert edilecek birşeymiş gibide gelmiyor bana. Bir ara bakarım benim arabada nasıl durum diye.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 saner can Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Bugün servise gittim bu yüzden. Baktılar ve teşhirdeki focusa da baktılar. Bana söylenen arıza yok, sadece geceleri yanıyormuş. Bende ışıkları yakıp kapalı alana veya tünele girince dikkat ettim teyp ışıklandırmaları yaklaşık 5-10 saniye sonra devreye girebiliyor. Arabayı stop ettirip tekrar çalıştırınca, eğer gece ise teyp ışıklandırmaları hiç sönmüyor, gündüz ise bir müddet sonra sönüyor. Direksiyon ve klima ışıklandırmaları ise teypten bağımsız olarak sürekli yanıyor. Yani kafaya takılacak birşey yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Sensör karanlığı biraz geç algılıyor...Örneğin kısa tünellerde ışık yanıncaya kadar tünelden çıkıyosunuz....Ama akşam başlarken ilk çalıştırdığınızda otomatik far algılayıcısı hemen devreye girince iç ışıklarda hemen yanıyor....Sorun yok....Normal.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
tamer polat
Merhabalar
Focus 3 1.6 tdci 115 ps araba kullanıyorum .. Teyp ışıkları gündüz kesinlikle yanmiyor.. Ancak aksam hava kararınca yanıyor .. Gun icinde torpido orta kismi karanlik oluyor.. Kullanan arkadaslar sizdede durum boylemidir??
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 27 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap