Serkan Uyanık Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2015 Slm arkadslar Bugun yazliklari söktürüp kisliklari taktirdim Lastikciden ayrildigimda ekranda basinc sensör hatasini farkettim bütün lastikler 32 psi kontrol ettim ne yapmam gerekir bu hata icin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 Aracınız focus mu? Kaç model? Fiziki sensör varsa sıkıntı, yoksa yeniden set edip devam edeceksiniz. Forumda arama yaparsanız detaylı bilgiler bulacaksınız.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Uyanık Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 (düzenlendi) 2015 focus tit. Az önce biraz kurcaladim ayarlar icinde lastik basinc kontrol ayarla özelligi varmis aktif ettim kontrol ediliyor yazdi ve ikaz lambasi söndü Bu sekildemi yapiliyor yani insallah sikinti cikarmaz yolda Fiziki sensörmü bilmiyorum ama cantlarin ic kisminda siboblara bagli kare minik kutular oldugu aklima geldi simdi görünce bu ne demistim kendi kendime omu acaba Kasım 19, 2015 Serkan Uyanık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 54 dakika önce, Serkan Uyanık said: 2015 focus tit. Az önce biraz kurcaladim ayarlar icinde lastik basinc kontrol ayarla özelligi varmis aktif ettim kontrol ediliyor yazdi ve ikaz lambasi söndü Bu sekildemi yapiliyor yani insallah sikinti cikarmaz yolda Fiziki sensörmü bilmiyorum ama cantlarin ic kisminda siboblara bagli kare minik kutular oldugu aklima geldi simdi görünce bu ne demistim kendi kendime omu acaba Evet sensör o, çalışmasına sorun yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Serkan Uyanık
Slm arkadslar
Bugun yazliklari söktürüp kisliklari taktirdim
Lastikciden ayrildigimda ekranda basinc sensör hatasini farkettim bütün lastikler 32 psi kontrol ettim ne yapmam gerekir bu hata icin
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 3 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap