Şeref Değer Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2015 12 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Selge - Beşkonak 13 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şeref Değer Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Süeper resimler hocam ellerinize sağlık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 @Şeref Değer ve @Cem Boneval Beyler çok teşekkür ederim. Büyük şehirlerde hasret kaldığımız manzaralar Doğa gibisi var mı ? Artık yolların kenarında gördüğümüz ağaçlara bile iç çekerek bakar olduk ama talanı durduramıyoruz ne yazık ki Çocuklarımız torunlarımız nasıl bir dünyada yaşayacaklar, düşünmek bile istemiyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Dün akşam Van'a yağan kardan sonra ruhumun pasını silen iç açıcı resimler, ellerinize sağlık Hocam. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Memleketim memleketim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan G. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Su an Antalya'da egitimdeyim Cem Bey. Ankara'dan sonra bahar aylari gibi geldi buralar. Firsat bulursam koprulu kanyona da gidecegim :) Gormeyi cok istiyorum oralari. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2018 (düzenlendi) Akçatekir Gülek Belemedik Kapıkaya kanyonu Varda viyadüğü Mart 21, 2018 Ramazan D. tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap