Eray Alkan Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2015 Seviyorum heyecanı 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reşat Özsüer Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Böyle hareketlere gerek yok bence Eray Bey :) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mustafa ilteke Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 MaşAllah benim kalp buna dayanmaz sanırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Bende seviyorum da heyecan beni sevmiyor Büyük cesaret 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 (düzenlendi) Thk yamaç paraşütü kursuna gittim. Alçak tepelerden 10 atlayış yapıp amatör pilot belgesi aldık ama ekipman pahalı devamı gelemedi maalesef. Bilinçli yapılırsa güzel aktiviteler. Kasım 20, 2015 Mehmet Demir tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 33 dakika önce, Mehmet Demir said: Thk yamaç paraşütü kursuna gittim. Alçak tepelerden 10 atlayış yapıp amatör pilot belgesi aldık ama ekipman pahalı devamı gelemedi maalesef. Bilinçli yapılırsa güzel aktiviteler. 10 atlayış hoca eşliğinde miydi hepsi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Olsada atlasak [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Adrenalin iyidir @Eray Alkan :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Olsada atlasak [emoji3] Atlamaya ne hacet. 2 deneyle pilotsun sen zati 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Ben de isterem! Güzel aktivite paraşütle beraber bucket list'imde de bakalım ne zaman yapabilcez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Arada adranelin iyidir. İnsan sağlığına etkileride olduğu söylenir. @Eray Alkan duygularınızı bizlerle paylaşır mısınız? Cesaretim olsa bende yapacağım. En son adrenelini Gondola bindiğimde salgıladım. (10 sene önce). Şimdi çocuk koltuktan düşer diye salgılıyorum . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 [emoji23][emoji23][emoji23] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 1 dakika önce, Serdar yaman said: Adamın böbrekleri almışlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 1 dakika önce, Serdar yaman said: [emoji23][emoji23][emoji23] Adamın böbrekleri almışlar.. [emoji3][emoji3] Aynı ben [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 (düzenlendi) 3 saat önce, Onur Sezgin said: 10 atlayış hoca eşliğinde miydi hepsi? hayır bireysel.. tepeler 75-150 mt arası.. 2 gün teorik eğitim, 2-3 gün yerde; paraşütü kaldırma ve üstünüzde açık tutma pratikleri.. yazılı sınavdan 100 almak şart çünkü hep güvenlik soruları...kalan günlerde uçuş.. kurs süresi 10-15 gün.. aşırı rüzgar uçuşu engellerse uzuyor alman, avusturya, amerikan markalı ekipmaların sıfırı 10 bin civarındaydı o zamanlar, ikinci eller 2-4 bin.. ama ikinci ellerde sahtekarda çok, denize düşmüş, yama görmüşlerde olabilir dikkatli olup bir bilenle almak lazım.. ıslanması dert değilde kurutma tekniğine uymak lazım @Eray Alkan vinçten atlamak bana ters, köprüden dereye atlamak lazım.. Kasım 20, 2015 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap