Mehmet Avcı Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 On 22.12.2015 at 23:22, Emre Varıslı said: Nihayet bugun teslim aldim HB Mondeomu. Otomatik start stoplu geldi, demekki Kasim uretiminden baslamislar. Bu arada bagaj otomatik olmamasi evet kotu ama kapatirken hafifce asagi ittiriyorsunuz ve kendi kapaniyor (1 kere acip kapattim, acma olayina da detayli bakip yazarim) Masajli deri koltuklar cok iyi, bej renkte geldi (kasa yakut kirmizi) ve tam saymadim ama 16 noktasi falan ayri ayri ayarlanabiliyor. Navigasyon SD karti takili degildi, bir sekilde alacagiz artik. Biraz daha tecrube ettikten sonra izlenimlerimi aktarmaya calisirim. Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Perk Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2015 On 22.12.2015 at 23:22, Emre Varıslı said: Nihayet bugun teslim aldim HB Mondeomu. Otomatik start stoplu geldi, demekki Kasim uretiminden baslamislar. Bu arada bagaj otomatik olmamasi evet kotu ama kapatirken hafifce asagi ittiriyorsunuz ve kendi kapaniyor (1 kere acip kapattim, acma olayina da detayli bakip yazarim) Masajli deri koltuklar cok iyi, bej renkte geldi (kasa yakut kirmizi) ve tam saymadim ama 16 noktasi falan ayri ayri ayarlanabiliyor. Navigasyon SD karti takili degildi, bir sekilde alacagiz artik. Biraz daha tecrube ettikten sonra izlenimlerimi aktarmaya calisirim. Çok güzel bir seçim, HB, kırmızı ve bej deri... Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2016 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsa Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 2016 Mondeolar neden Euro 6 1.5 TDCİ şeklinde gelmiyor. Sanki bir ara öyle bir haber vardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Perk Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Benim düşünceme göre ;model yılı itibarı le 2016 olabilmesi için üretim tarihi de 2016 olmalı, yani bu ay içinde üretilen fabrikadan çıkmış olsa bile şu an yolda, daha gelmemiş arabanın bilgileri güncellenmiyor herhalde. gerçekten 1,5 lt dizel Eur 6 gelecekse bu bilgiler yazılı yada internet ortamında güncellenmeliydi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 2 hafta içinde damlar sanırım bize de. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsa Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 1.5 TDCİ ler ne zaman gelecek? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 25 dakika önce, İsa said: 1.5 TDCİ ler ne zaman gelecek? Keşke net tarihini bilseydik ama maalesef. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 Belki ufak şehirlerde dizel satılıyordur ama büyük şehirlerde sanırım çok büyük oranda benzinli otomatik satılıyordur . O açıdan belki de manüel 1.5 tdci getirmezler. ya da eldeki 1.6 lar bitene kadar beklerler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 On 20 Nov 2015 at 22:08, Yakup Çağatay said: Kasım Üretimi ile (Aralık sonu - Ocak teslim 2015 model): Titanium'da sis farı çerçevesine entegre LED gündüz farı 2.0 TDCI 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 Çin işi gibi olmuş sis farına gündüz ledi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 18'' opsiyonlu ve Led eklemeli; 1.6 Tdci Siyah sedan Mondyoo... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan G. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Budur. Ledli sis farı da, jant da çok yakışmış. Asaletine asalet, heybetine heybet katmış. İmkanım olsa yarın yaparım bu degişiklikleri. Bir de orijinal krom çift egsoz çıkışı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Nural Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2016 2016 model titanyum dizel alacağım kapora yarın yatıracağım. Sorum şu 18 inç jant web sitede örnek yok. Bu ne ilgisizlik. konforu kötü olur, 500 lira lastiği fazla satın alırsın diyen diyen diyen var. Bagaj kapağı 2015 teki modelde kötüydü. 109 bin TL mersin de 18 inç jant sabah kapora yollayacağım. Yoksa 17 inç mi mantıklı. Sis farı led paketle mi gelir standart mı. Şu an aracımı canlı görmüş değilim. Telefon ile aldım. Focus û da öyle almıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2016 Lütfen üyeliğinizi tamamlayınız ki size daha yararlı olabilelim ve hesabınızın kapatılmasın. Öncelikle şimdiden hayırlı olsun. Bu mondeo ile 18'' jant kesinlikle rahatsız etmez. Yukarda fotoğrafları var beğeniyorsanız alın gitsin. Bagaj kapağı neyse o. Ayrıca aracın en modern parçası sayılır malzemesi sebebiyle, plastik değil o. Sis farındaki led Titanium ile standart, donanım başlıklarında her detayı var zaten. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap