Barış Akdağ Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2015 merhaba yeni kasa titanyum focusun ekranına resim yüklemek istiyorum fakat olmuyor yükleme yapan varsa yardımcı oalbilir mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Uyumlu dosya formatları şunlardır: JPG, GIF, PNG, BMP. Her bir dosya 1,5 MB veya daha az olmalıdır Önerilen boyutlar: 800 x 384 (Bunu kesinlikle uygulamaya çalışın) Bağlanan usb ise USB 2.0 Dosya biçimi FAT16/32 olmalıdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Barış Akdağ Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 belirtilen bütün dosya formatlarını denedim fakat boyut olarak daha küçüktü ondan farkeder mi acaba yazan hata ise şöyle Alma arızası seçilen dosya alınamadı doğru format olduğundan emin olun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 21 saat önce, Yakup Çağatay said: Önerilen boyutlar: 800 x 384 (Bunu kesinlikle uygulamaya çalışın) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Barış Akdağ
merhaba yeni kasa titanyum focusun ekranına resim yüklemek istiyorum fakat olmuyor yükleme yapan varsa yardımcı oalbilir mi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 3 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap