Ali Sünbül Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2015 Gecenlerde internette gezinirken aliexpress'te bir ürünle karşılaştım, taktım tabi ki kafayı Biraz araştırmanın ardından Ankara'da buldum... Pazartesi sabahı için randevu aldım, taktıracağım hemen. Yakında fotograflarını paylaşacagım, ilgilenen olursa yönlendirme yapabilirim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Takipteyim ama çok maliyetli ve uğraştırıcı bir iş olduğunu daha önce araştırmıştım ön iki kapı kolu değişiyor aracın 4 ayrı çamurluğunda algılayıcı antenler bulunuyor birde bunları yöneten modül olduğunu söylemişlerdi bağlantıları yaptıktan sonra gem modülünden ıdsten açılması gerekiyormuş keşke cazip bir fiyata bulsakta anahtarsız girişi yaptırsak :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2015 Gecenlerde internette gezinirken aliexpress'te bir ürünle karşılaştım, taktım tabi ki kafayı Biraz araştırmanın ardından Ankara'da buldum... Pazartesi sabahı için randevu aldım, taktıracağım hemen. Yakında fotograflarını paylaşacagım, ilgilenen olursa yönlendirme yapabilirim. Hadi bakalim hayırli olsun isallah takipteyiz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2015 evet kullanıcısı çok olacak bir sistem..bakalım ne olacak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 merakla takipteyim bugün pazartesi :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 takipteyim bende özellikle bu aliexpress işi şeyleri pek güvenli bulmamakla birlikte her sisteminde bir açığı olduğunu biliyorum. hadi hayırlısı umarım güzel sonuçları olur. şöyle yakışıklı bide video çekerseniz bizlere daha da yararı olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 On 21.11.2015 22:42:56, Ali Sünbül said: Gecenlerde internette gezinirken aliexpress'te bir ürünle karşılaştım, taktım tabi ki kafayı Biraz araştırmanın ardından Ankara'da buldum... Pazartesi sabahı için randevu aldım, taktıracağım hemen. Yakında fotograflarını paylaşacagım, ilgilenen olursa yönlendirme yapabilirim. Ne buldunuz, nereden buldunuz link verseydinizde bizde görebilseydik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Bir saat önce, Olcay Sert said: takipteyim bende özellikle bu aliexpress işi şeyleri pek güvenli bulmamakla birlikte her sisteminde bir açığı olduğunu biliyorum. hadi hayırlısı umarım güzel sonuçları olur. şöyle yakışıklı bide video çekerseniz bizlere daha da yararı olur. ali express +1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Sünbül Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Değerli arkadaşlar bugün saat 10.00 için randevu almıştım, 3 saat montajı sürdü. Hiçbir sıkıntı olmadı tek üzücü olay bagaj uzaktan açılmıyor artık Çok maliyetli değil aslında montaj dahil 1100 tl... tabi gps de isterseniz yanında 750tl artışa ugruyor. şuan işyerindeyim ama aksam eve gidince hemen video ve fotograflarını cekip paylaşacagım ayrıntılı bir şekilde Aliexpress'e bende güvenemedim açıkcası www.ledron.com diye bir sitede gördüm ankara şaşmazda anlaşmalı oldukları bir yer varmıs hemen yaptılar Ama aliexpress den araba için birçok ürün aldım köpekbalıgı anten krom kaplamalar vb memnunum onlardan ama elektroniğe girmeyin derim aliexpress ebay amazon vb sitelerden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Amazon'dan elektroniğe girmeyin demişsiniz ama bu işin en iyisi o adamlar Siz satıcısını seçememişsinizdir veya yurt dışından alışveriş konusunda bazı eksik bilgileriniz vardır. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Sünbül Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Kendim alısveris yapmadım amazondan bana söylenilen şeyler bunlar yani benimki öneri gerisi size kalmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 6 dakika önce, Ali Sünbül said: Kendim alısveris yapmadım amazondan bana söylenilen şeyler bunlar yani benimki öneri gerisi size kalmış Mutlaka, karşılıklı öneriler Bekliyoruz bu arada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Sünbül Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Oğlum videosunu çekti, şuan mobildeyim eve gidince atacağım videoyu. Nasıl yüklemem uygun olur acaba? Youtube'ye yükleyip linkmi atayım? Yoksa direk buraya mı atayım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 1 dakika önce, Ali Sünbül said: Oğlum videosunu çekti, şuan mobildeyim eve gidince atacağım videoyu. Nasıl yüklemem uygun olur acaba? Youtube'ye yükleyip linkmi atayım? Yoksa direk buraya mı atayım? Youtube hesabınız varsa öyle de olur, direkt buraya da olur. Bizim kanalımızda olmasını istiyorsanız, düzenleriz de. Telefon vs yan tutularak çekildiyse 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Sünbül Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Çekebildiği kadar çekti kendisi sana atabilirim istersen düzenleyebilirsen? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap