Ali Sünbül Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Herkese teşekkür ederim memnunum sistemden ben bu hafta yaptırdım indirimde oldugunu söylediler taksit olayına gelirsek hayır yok bende cok üzüldüm teşekkürler tekrardan tavsiye ederim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 On 26.11.2015 23:22:21, Ali Sünbül said: Herkese teşekkür ederim memnunum sistemden ben bu hafta yaptırdım indirimde oldugunu söylediler taksit olayına gelirsek hayır yok bende cok üzüldüm teşekkürler tekrardan tavsiye ederim Arabayı uzaktan çalıştırdığınızda kapıları açıyor mu ? Örneğin soğuk kış aylarında araba evin önünde duruyor diyelim, cama çıkıp uzaktan arabayı çalıştırdık, kapılar açıksa sıkıntı olur biri gelir biner gider... birde immobilizer ne oluyor iptal mi ediyorlar, immobilizer kontak anahtarı ile bağlantılı olduğundan soruyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 Şimdi, Hakan Saraylı said: Arabayı uzaktan çalıştırdığınızda kapıları açıyor mu ? Örneğin soğuk kış aylarında araba evin önünde duruyor diyelim, cama çıkıp uzaktan arabayı çalıştırdık, kapılar açıksa sıkıntı olur biri gelir biner gider... birde immobilizer ne oluyor iptal mi ediyorlar, immobilizer kontak anahtarı ile bağlantılı olduğundan soruyorum. İmo yu arabaya koyuyorlar abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 2 dakika önce, Doğan Kurban said: İmo yu arabaya koyuyorlar abi. Ayrıca getirdiği extra konfor ve güvenlik özellikleri de düşünülünce arabanın hem motor hemde kabinini önceden ısıtmak için aradığım en uygun çözüm bu gibi duruyor (sulu tip webasto çok pahalı ve motor içine yerleştirecek yer çok sıkıntı, onuda geçtim uzun dönemde ayrı külfetleri var). Eğer çalışacağı zamanlar da telefonla ayarlanabilirse ballı kaymak olur benim için. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 2 dakika önce, Doğan Kurban said: İmo yu arabaya koyuyorlar abi. Ayrıca getirdiği extra konfor ve güvenlik özellikleri de düşünülünce arabanın hem motor hemde kabinini önceden ısıtmak için aradığım en uygun çözüm bu gibi duruyor (sulu tip webasto çok pahalı ve motor içine yerleştirecek yer çok sıkıntı, onuda geçtim uzun dönemde ayrı külfetleri var). Eğer çalışacağı zamanlar da telefonla ayarlanabilirse ballı kaymak olur benim için. Hakan abi sitesini vermis arkadas. Oradaki videolari ben izledim. Videolarda telefonla dunyanin obur ucundada olsaniz aracinizi caliatirabilirsiniz diyordu. Ama internet baglantisiyla calisiyor. Aracada simkart gibi birsey takiyorlar sanirim. Ben ilk etapta guvenirligini sorguladim. Keza en asilmaz dedikleri guvenlik duvari bile aşılabiliyorsa bu firmanin aracimiz icin uretmis oldugu kodu ve yazilimi başkalarinin eline gecmeyeceginin garantisi yok. Egerki boyle bir olay gerceklesirse araclarina gps sisteminide taktiran kisilerin araclari nokta atisi ile çalinabilir. Ve boyle bir sisteme kasgo firmalari ne diyor acaba? Onemli olan kismi bence bu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 3 dakika önce, Yahya Akman said: Hakan abi sitesini vermis arkadas. Oradaki videolari ben izledim. Videolarda telefonla dunyanin obur ucundada olsaniz aracinizi caliatirabilirsiniz diyordu. Ama internet baglantisiyla calisiyor. Aracada simkart gibi birsey takiyorlar sanirim. Ben ilk etapta guvenirligini sorguladim. Keza en asilmaz dedikleri guvenlik duvari bile aşılabiliyorsa bu firmanin aracimiz icin uretmis oldugu kodu ve yazilimi başkalarinin eline gecmeyeceginin garantisi yok. Egerki boyle bir olay gerceklesirse araclarina gps sisteminide taktiran kisilerin araclari nokta atisi ile çalinabilir. Ve boyle bir sisteme kasgo firmalari ne diyor acaba? Onemli olan kismi bence bu. Güvenlik açığı konusunda haklısın ki İngiltere'de anahtarsız girişli Land Rover'lar da böyle bir sıkıntı yaşandı bir zamanlar. Ama bu konuda fazla da psikopata bağlamamak lazım 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 şuna biraz göz gezdirince http://www.forbes.com/sites/andygreenberg/2013/07/24/hackers-reveal-nasty-new-car-attacks-with-me-behind-the-wheel-video/ yeterki hırsız çalmak istesin minareye kılıf bile bulur birde bu sistem kullandıkları malzemeler falan şuna çokmu benziyor http://www.aliexpress.com/item/Smartkey-Car-Passive-Keyless-Entry-System-PKE-Car-Alarm-System-Auto-Lock-Unlock-Remote-Start-Engine/32373581993.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Üstün Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Arkadaşlar merhaba. youtube'daki videonun 4:15 - 4:20 saniyeler arasını izlerseniz araç çalıştırılınca bir uyarı sesi duyuyorum. bu ses bazen benim arabada da çıkıyor bu nedir bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Sünbül Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 Araç kitli anahtar kapıya gelmeden açılmıyor(pin kodu girilmezse) ben sabahları evden çalıştırıyorum gidince araba sıcacık oluyor mis.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Vural Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2018 peki birşey soracağım ben bu anahtarsız giriş ve çalıştırma modülünü uzun süredir araştırıyorum herşeyini öğrendim. fakat kafama takılan sadece şu var; diyelim araba kilitli gece evin önünde hırsız anahtarsız girişi öğrendi ve camı kırıp içeri girdi araç çalışacakmı yoksa anahtar olmadan çalışmıyor mu? orjinal sistemlerde çalışmaz zaten anahtar algılamadan. Eğer çalışıyorsa almayacağım bu modülü yoksa herşey gayet güzel https://tr.aliexpress.com/item/cardot-keyless-entry-push-button-start-stop-system-2pcs-toy-smart-remotes-hopping-code-protection-3D/32272876437.html?spm=a2g10.10010108.1000013.2.1cb2185f3WA80G&scm=1007.13339.90158.0&scm_id=1007.13339.90158.0&scm-url=1007.13339.90158.0&pvid=8974a181-742e-4554-b7b4-38310095e729&_t=pvid%3A8974a181-742e-4554-b7b4-38310095e729%2Cscm-url%3A1007.13339.90158.0 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2018 Anahtar olmadan kesinlikle çalışmaz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap