Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Şimdi, Ali Sünbül said: Çekebildiği kadar çekti kendisi sana atabilirim istersen düzenleyebilirsen? Olur,görelim bakalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Bugün bende araştırırken denk geldim ledron şirketine aradım ama aracımda orjinal anahtarsız çalıştırma olduğu için teknik olarak risk yüksek olduğundan dolayı montaj yapmadıklarını söylediler ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Bugün bende araştırırken denk geldim ledron şirketine aradım ama aracımda orjinal anahtarsız çalıştırma olduğu için teknik olarak risk yüksek olduğundan dolayı montaj yapmadıklarını söylediler ... Yeter yeter daha ne yapcaksin karabocuge. Artik benim arabaya el at [emoji14] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 (düzenlendi) On 23.11.2015 23:18:29, Yahya Akman said: Yeter yeter daha ne yapcaksin karabocuge. Artik benim arabaya el at sıradakiler ön park kamera yazılım(şu an stock yazılım ve bütün modifiyeli parçalar üzerinde obd yol ölçümü fazla sıkıştırmadan 135hp 300 nm tork) sprint booster anahtarsız giriş ( fazla maliyetli olmaz ise ) Kasım 25, 2015 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 15 dakika önce, Serkan Karakoca said: sıradakiler ön park kamera yazılım(şu an stock yazılım ve bütün modifiyeli parçalar üzerinde obd yol ölçümü fazla sıkıştırmadan 135hp 300 nm tork) sprint booster anahtarsız giriş ( fazla maliyetli olmaz ise ) ön park kamerayı ben 1 aya yapıyorum.benden önce yapan olursa paylaşsın lütfen ha birde otomatik far yapmak kolaymış onuda bir incelemek lazım bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 1 saat önce, Osman Türkol said: ön park kamerayı ben 1 aya yapıyorum.benden önce yapan olursa paylaşsın lütfen ha birde otomatik far yapmak kolaymış onuda bir incelemek lazım bence Galiba bu hafta sonu takarız gibi zaman olursa :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 5 saat önce, Serkan Karakoca said: Galiba bu hafta sonu takarız gibi zaman olursa :D başarılar dilerim.bekliyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 46 dakika önce, Osman Türkol said: başarılar dilerim.bekliyorum benim sıkıntım zaman azlığı herşey hazır sadece tesisat çekilip montaj yapılacak görüntüyü geçen hafta aldık zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 2 saat önce, Serkan Karakoca said: benim sıkıntım zaman azlığı herşey hazır sadece tesisat çekilip montaj yapılacak görüntüyü geçen hafta aldık zaten görüntüyü ne şekilde aldınız abi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 3 saat önce, Ozan Kar said: görüntüyü ne şekilde aldınız abi? Ozancım yarın yazarım telden sana 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 @Ali Sünbül ve oğluna video için teşekkür ederiz Buyrunuz 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Beğendim güzrl günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Gule gule kullanin. Çok güzel olmuş. Anlatim ve video içinde teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 güle güle kullanın kullanım deneyim ve tecrübelerinizi bekleriz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alaattin C. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Öncelikle güzel günlerde kullanın. Benim de düşündüğüm bir projeydi. Uzaktan çalıştırma için alıcı yeterli mi mesafe olay nasıl yani? 1100 liraya yaptırmışsınız indirim mi yapıldı size çünkü telefonda 1450 lira denildi de bana sizi referans gösterebiliriz sanırım. Taksit olayı falan var mı acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap