İsa Temiz Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2015 m268171 cd calarımın kodunu bilmiyorum lutfen yardım edin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Admin Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Otomatik Mesaj Bu konu, Ortak Alan - Sosyal > Otomobil Sohbetleri kategorisinden Focus I > Ford Garajı > Mk1- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Kodunuz: 8948 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Süper hızlı sorun çözen admin ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 12 saat önce, Yakup Çağatay said: Kodunuz: 8948 Yakup merhaba.Benim şirket için kullandığım 2008 transit in teyp kodunu bulamıyorum.Kodu bulmama yardimci olabilirmisin ve bunun için ne yapmam gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 11 dakika önce, Süleyman Özen said: Yakup merhaba.Benim şirket için kullandığım 2008 transit in teyp kodunu bulamıyorum.Kodu bulmama yardimci olabilirmisin ve bunun için ne yapmam gerekiyor. Seri no.su lazım. Teybi sökerseniz arkasında görebilirsiniz (M ile başlar). Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Aynen sökmek gerekiyor ve M serisi değilse kod'u biz bulamıyoruz, servise gitmek lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 (düzenlendi) Kendim sökmeyi denerim ve inşallah başarırım.Çok teşekkür ederim. Söktüm ama m ile başlayan bi kod yok. Ugraslarim boşa gitti sanırım. 4 saat önce, Yakup Çağatay said: Aynen sökmek gerekiyor ve M serisi değilse kod'u biz bulamıyoruz, servise gitmek lazım. Benim kod sanırım V ile başlayan. Kasım 26, 2015 Süleyman Özen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 @Süleyman Özen 4174 dener misiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 19 saat önce, Yakup Çağatay said: @Süleyman Özen 4174 dener misiniz Dün bende ulaştım bu şifreye ama olmadı.m kodun şifresi bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
İsa Temiz
m268171 cd calarımın kodunu bilmiyorum lutfen yardım edin
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 9 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap