Volkan Ö. Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2015 Hafta sonu için güncelmeye gitmek için birde ben bakayım FordEtis'e dedim. Ford Etis'te güncelme bakarken bir kod daha gördüm. 4W567 - DPS6/6DCT250 WARRANTY EXTENSION Rus sitelerde bişeyler yazmışlar ama anlamadım. Hangi garantimiz uzadı ne kadar ne oldu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Powershift (DPS6 / 6DCT250), a program of additional warranty This program is additional warranty applies to the following components of the 6-speed automatic transmission with Powershift dual dry clutch DPS6: • Calibration (transmission control module). • Dual dry clutch. • Seals primary shaft. The warranty on parts is extended to a maximum of four (4) years from the date of entry into force of the guarantee without mileage. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 türkçe meal'i : Ey benzinli otomatik kullanıcısı ... aracınızın garantisi bitmiş dahi olsa şanzıman coflarsa seni yağmurda şemsiyesiz bırakmayacağım. (bkn. CVT + ASM şanzımanlarına garantiden/bedelsiz onarım yaptıran Fört kullanıcıları) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap