Barbaros Umuç Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2015 Aracı bugün teslim aldım.eve gelince dikkatimi birşey çekti. kapıları açtığımda araba saçında kapıların üst kısmında 1 er siyah düğme gibi birşey var.bu nedir? Bilen var mı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Bu soruya cevap almanız imkansız resim, görsel olursa daha net cevap verilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Admin Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Otomatik Mesaj Bu konu, Ortak Alan - Sosyal > Otomobil Sohbetleri kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Kural 11 Konu başlığı; konunun içeriğini özetlemelidir. Aksi konuların forumda açık kalmasına izin verilmeyecektir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 (düzenlendi) 20124 olan parça sanırım. Bağlantı parçası olsa gerek. Door assy diyor. Tablette olduğum için şey edemedim şu üstte görünen siyah parça sanırım. Kasım 26, 2015 Semih O. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Barbaros Umuç Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Evet resimde görünen siyah parça. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 Vida kapağı gibi görünüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 Semih, walla bravo :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Barbaros Umuç Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 Servisten bizzat bilgi aldım. port bagaj takmak için dıştaki siyah tavan barlarının vidasıymış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 Bu tür detaylar ve ekstra bilgiler kılavuzda zaten var Göz geçirmeniz faydalı olur Sitemizden veya ford.com.tr'den online olarak da inceleyebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Barbaros Umuç
Aracı bugün teslim aldım.eve gelince dikkatimi birşey çekti.
kapıları açtığımda araba saçında kapıların üst kısmında 1 er siyah düğme gibi birşey var.bu nedir? Bilen var mı.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap