Osman Çağıldak Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2015 merhabalar aracım sedan ancak bagajda yer kaplamaması için amplifikatörlü subwoofer almayı düşünüyorum normallerinden biraz pahalı ama bu iki ürünü kullaan var mı tavsiye ederimisiniz ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 bende jbl bas pro gt var gayet memnunum bası açınca bildiğin koltukları sallıyor ama çok yer kaplıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 Ford'un orjinal aksesuarı var, pioneer olarak, koltuk altına montajı mümkün der. Ama ben de emin olamadım işe yarar mı diye. Tek istediğim aslında biraz bassları duyabilmek, focus 2'den sonra c-max zayıf kaldı çünkü.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 (düzenlendi) yüksek watt lı(52w mosfet çıkışlı ) 4 adet midbas döşe cam koltuk yine titrer boşuna tesisat döşeme. istediğin dengeyi alamazsın bu seferde midlerin yetersiz kalır kalkınma köklü olmalı tampon çözümler gereksinimleri arttırır.. Kasım 27, 2015 emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 Ford'un orjinal aksesuarı var, pioneer olarak, koltuk altına montajı mümkün der. Ama ben de emin olamadım işe yarar mı diye. Tek istediğim aslında biraz bassları duyabilmek, focus 2'den sonra c-max zayıf kaldı çünkü.. Abi bence hacimden kaynaklı. Eski cmaxten iyi değil ama şuan benim sony cmaxteki sonyden iyi (aynı sistem). Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 10 saat önce, Ozan Kar said: Abi bence hacimden kaynaklı. Eski cmaxten iyi değil ama şuan benim sony cmaxteki sonyden iyi (aynı sistem). Evet gerek iç hacim, gerekse de kapıların büyüklüğü sorun. Ben biraz yüksek sesli müzik dinlemeyi seviyorum. Bu nedenle başta c-max'da biraz sıkıntı çektim. Sonra ayarları resimdeki gibi yaptım, şimdi bangır bangır müzik dinleyebiliyorum, keyif de veriyor ama bassları focusdaki gibi duymuyorum. Bass ayarını biraz yukarı çekince de kapılar titremeye başlıyor. Bunu çözmek için kapı trimlerini söküp kaplıyorlar, gayet güzel sonuç da alıyorlar. Bu forumda da vardı uygulayan bir arkadaş. Ama biraz meşakkatli bir işe benziyor, hem de fiyat olarak yine hemen hemen aynı görünüyor. Yani aynı sonucu alabilecek isek, subwoofer daha kolay bir çözüm gibi sanki. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 Kaliteli tını için ses yalıtımı ve düzgün hoparlör ve iyi usta şart Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Davuthan Erkılıç Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 Bu ürün olsa daha iyi olurdu galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Çağıldak Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 işin aslı ben öyle gümbür gümbür bir ses istemiyorum gerek uzun yolda yormadan dinletecek bir sistem istiyorum aslında net ve kaliteli ses biraz da bas tabiki böyle bi sistem var mı acaba ya da öneriniz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Bu fordun orijinal subwooferı için bizim araçların arkasında tesisat hazır mıdır acaba?Bir de bu ürünü bulsak tesisat çekmek zor olur mu bagaja?Amfisiz kullansak bizim Sonyler kaldırır mı bunu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap