H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 @Aydın Baran geçmiş olsun ..Bel fıtığı mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ikinci-sahibinden-fordmondeo-dizelotm.titanium-tertemiz-bakimli-248438245/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 2 dakika önce, H. Cenk said: @Aydın Baran geçmiş olsun ..Bel fıtığı mı ? Arkadaşlar hepinize tesekkur ederim. Sol bacağımda kan dolaşımında bir sıkıntı var, 3-4 aydır ilaç tedavisi görüyorum. Bir çeşit varis ama bacağımda görünürde hiçbirşey yok bacağımın içi ağrıyor karıncalanıyor bazen ateş gib yanarken bazen buz gibi oluyor. Oldukça ağrılı birşey aralık ayında kontrol var bakalım. @Yakup Çağatay bakıcam şimdi listeye tek tek. @Abdussamed Acar araç çok güzelmiş, hanım almışken biraz daha büyük birşey bak diyor ancak bu ekonomik şartlarda bu biraz zor gibi, yine de bakınayım biraz da olmazsa iletişime geçeriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 @Aydın Baran Geçmiş olsun. Yakubun son ilanındaki araç güzel ama iyi bir değerlendirilmesi lazım, Ankara ekibi belki destek verir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 @Cem Boneval Sağol Cem abi, hep şehirdışından buluyor abi, ya izmirde araç kalmadı yada beni çok özledi görüşelim diye yapıyor böyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Bu fiyat aralığında alınacak en iyi araba bana göre Dizel olacaksa Mondeo, benzinli olacaksa Mazda 6'dır http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-harika-japon-233303451/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Araç iyiyse şehre bakılmaz, gidilir alınır... Mecburen! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 1 dakika önce, Hakan Saraylı said: Bu fiyat aralığında alınacak en iyi araba bana göre Dizel olacaksa Mondeo, benzinli olacaksa Mazda 6'dır http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-harika-japon-233303451/detay Bu da şirketten arkdaşımın aracı. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-mazda-6-exclusive-236873181/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 (düzenlendi) Uçak lazımsa hemen ayarlıyım bir tane Kasım 30, 2015 Doğan Kurban tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 1 dakika önce, Aydın Baran said: Bu da şirketten arkdaşımın aracı. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-mazda-6-exclusive-236873181/detay/ Tamam işte mis gibi araba al gitsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Çok geçmiş olsun Aydın; umarım en tez vakitte düzelir, geçer-gider... (0 km) Skoda Rapid Spaceback 1.2 tsi dsg ambition 52-53 Bin TL civarı bırakıyorlar stok varsa (sıfır baktığım için bilgilendireyim dedim) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 @Cem Boneval Sağol Cem abi, hep şehirdışından buluyor abi, ya izmirde araç kalmadı yada beni çok özledi görüşelim diye yapıyor böyle [emoji4] Bir şey gerekirse hallederiz abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Geçmiş olsun abi. Ozan'ın da belirttiği gibi gider bakar ekspere bile sokarız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 On 30.11.2015 09:37:21, Aydın Baran said: Arkadaşlar hepinize tesekkur ederim. Sol bacağımda kan dolaşımında bir sıkıntı var, 3-4 aydır ilaç tedavisi görüyorum. Bir çeşit varis ama bacağımda görünürde hiçbirşey yok bacağımın içi ağrıyor karıncalanıyor bazen ateş gib yanarken bazen buz gibi oluyor. Oldukça ağrılı birşey aralık ayında kontrol var bakalım. Çok geçmiş olsun Aydın bey, Bu belirtiler bendede var Hemen doktora gitsem iyi olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 Bu konuda araştırmalarım sürüyor ancak takas konusunu tamamen rafa kaldırdım aracımı kendim satıp parayı cebime koyup öyle bakıcam birşeyler; 1 Ocak 2016 dan sonra sahibinden.com da ilan açıcam Focus için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap