Ozan Murat Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2015 Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır işler dolayısılya forumu ziyaret edemiyorum ama umarım herkesin keyfi yerindedir. Focus 3, Transit Custom'dan sonra işletmem için bir de Tourneo Connect aldım, perşembe günü itibariyle. Sanırım çarşamba günü teslim edilecek,aklıma takılan bayinin cevaplandıramadığı bir soru var, sizce direksiyondan F1 vites kontrolü var mıdır acaba, sanırım focuslara ve mondeolara geldi. otomatikler öyle satılıyor sanıyorum. Teşekkürler, iyi akşamlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Selamlar,aracınız hayırlı olsun. Bu donanım motordan bağımsız opsiyon olarak sunuluyor dışarda ülkemizde ise Titanium seviyesinde standart (focus c-max gibi) eğer katalog içerisinde yoksa bu donanım biz buradan anlayamayız. Muhtemelen aracınız üretilmiş ve geliyordur bayinizden şasi noyu talep edebilir ve etis.ford.com dan sorgulatabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Murat Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Şu an aklıma takıldı yarın bakalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 @Ozan Murat Connect ile bu opsiyon sunulmamış. Olmayacak yani, sağlık olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 (düzenlendi) 15 saat önce, Yakup Çağatay said: @Ozan Murat Connect ile bu opsiyon sunulmamış. Olmayacak yani, sağlık olsun kuZu'yu teslim ettim ama sorayım ... (sorar) ... varmış. (araç Titanium) Focus'un aynısı diyorlar. Deluxe'da var mı? Onu bilmiyorum (henüz) Kasım 30, 2015 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Abi direksiyon farklı bir keremmm. Yok yok onda [emoji14] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 (düzenlendi) 1 dakika önce, Yakup Çağatay said: Abi direksiyon farklı bir keremmm. Yok yok onda alalala? var dediler ... hımSSS ... bir daha sordum. Vites kolunun üzerinde + / - varmış, kulakçık yokmuş. Ben yanlış anlamışım ... pardon, pardon. (bkn.rezil olduk bea) Kasım 30, 2015 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Yakup bey ne diyorsa o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Yakup bey ne diyorsa Yok yok öyle şey mi olur Duymamış olalım. Connect'te de ne donanım var, kepçe kulağı olmasın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 orantısız donanım kullanımı var bu arabada... mühendisler insiyatif kullanmışlar bolca 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Murat Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Yol tutuş ve süspansiyon 2011 focus 3 sedan dan daha iyi desem yalan olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 18 saat önce, Mert Yürüyen said: orantısız donanım kullanımı var bu arabada... mühendisler insiyatif kullanmışlar bolca Mühendisler önce o pandizotu düzltsin ..Ne ses yapar o pandizot Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Murat Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2016 Hiç ses yok, focus 3 2011 den çoooook daha sessiz ve rahat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap