Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar, düşük devirle giderken (Mesela 6. Viteste 60-70 km hız ile), motordaki titreşimden dolayı torpido kapağından cızırtı geliyor. Dikkat edeniniz oldu mu hiç? Az bir tıkırtı sesi, ama yine de uyuz edebiliyor bazen. Belki de benim araca has bir problem olabilir.
Soru
Volkan Bilezikçi
Arkadaşlar, düşük devirle giderken (Mesela 6. Viteste 60-70 km hız ile), motordaki titreşimden dolayı torpido kapağından cızırtı geliyor. Dikkat edeniniz oldu mu hiç? Az bir tıkırtı sesi, ama yine de uyuz edebiliyor bazen. Belki de benim araca has bir problem olabilir.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
15
8
7
7
Popular Days
Ksm 28
25
Ksm 29
20
Ksm 30
4
Top Posters For This Question
Mertol Kip 15 posts
Bora A. 8 posts
Yakup Ç. A. 7 posts
Ogün Özemre 7 posts
Popular Days
Ksm 28 2011
25 posts
Ksm 29 2011
20 posts
Ksm 30 2011
4 posts
Popular Posts
Tevfik
ben canımın istediği gibi kullanıyorum hiçte umrum değil...ne tıkırtı ve mıkırtı bunları duydukça işkilleniyorum...ne sağlam arabaymış ya...devrinide yiyim torkunuda..basıyom koltuga kafam yapışıyor..
Bora A.
Bu focusun her yerinde bir tırıltı bir cızırtı...Bu ne yaaa..Benim emektar clioda bile yoktu böyle plastik tırıltıları...Fordun şu işçilik ve montaj problemleri bitmiyor,düzelmiyor...Benimde sol konso
Bora A.
2000.ci mesajmı?Oha,o kadar ne yazmışım yaa...Ne geveze üyeyim valla...Hadi Yakup,Tolga,Baran olsak neyse,onlar yönetici,nbu ne yaaa...2000 mesaj...Bu gidişl 200 binide deviririm ben )))
Bu soruda 48 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap