Barbaros Umuç Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2015 2015 model trend x focus a servisten kol dayama taktırmak istiyorum. fakat kalitesi uyumu ve ses yapma olayı nasıldır? takdıran varsa izlenimlerini alabilirmiyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 Tamamdır abi birdahakine bi bakayim senin araca 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan erden Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 On 02.12.2015 09:19:54, Gökhan ADIGÜZEL said: teşekkürler Serkan bey, bekliyoruz. fotoları kapalı otoparkta çekmek zorunda kaldım. kusura bakmayın. pek iyi olmadı. On 02.12.2015 16:54:33, Yahya Akman said: Aracınızın üzerinde montajlanmış halinin ayrıntılı resmini görmemiz mümkünmüdür acaba ? çektim ama pek iyi olmadı. idare edin artık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan erden Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 kol dayamanın geniş olması benim için önemliydi. çünkü aracın koltuk arası açıklığı oldukça geniş. o açıklığa küçük bir kolçak hoş durmazdı. ancak taktığım kolçağı yeri gelince yolcu dahi kullanabiliyor. ve görenler orjinal zannediyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 2016 modelde kol dayama trendx'te de standart oldu ve gördüğüm kadarıyla el freni fişeği vs 2015 model kol dayamasız araçtakiyle aynı. yani fazla parça değişmeden orijinal kol dayama eklenebiliyor gibi geldi bana. servise danışan, inceleyen oldu mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Barbaros Umuç
2015 model trend x focus a servisten kol dayama taktırmak istiyorum.
fakat kalitesi uyumu ve ses yapma olayı nasıldır?
takdıran varsa izlenimlerini alabilirmiyim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 19 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap