Ahmet Özcan Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2015 Ahmet Özcan, Kocabeyli İlkokulu Merhabalar, Kilis ilinin Kocabeyli köyünde sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Bildiğiniz üzere köy okullarının başta kitap olmak üzere çok fazla eksiği bulunmaktadır. Bu bağlamda Okul Aile Birliğimiz 'Senin Eskin Benim Yenim' adı altında bir proje yürütmeye karar verdi. Bu projeyle özel okullarda 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında kullanılmış olan olan hikaye ve okuma kitaplarını ile kırtasiye malzemelerini toplayarak Kilis ili içerisinde bulunan tek sınıflı köy okullarına ulaştırmayı amaçlıyoruz. Bu konuda sizlerden yardım talep ediyoruz. Sonuçta özel okullardaki çocukların maddi durumu ortada ve bu yıl kullandıkları hikaye kitaplarını ve kırtasiye malzemelerini seneye kullanmayacaklar ama o kitaplar bize ulaştırılırsa Kilis ili içerisinde sayısız çocuk mutlu olacaktır. http://www.hurriyet.com.tr/24kasim/24kasim24hayal Hürriyet Gazetesinin başlatmış olduğu projeyle ilk 24 e giren hayaller gerçekleştirelecek. Bunun için için ise oylarınıza ihtiyacım var. Amacım Kilis'te bulunan tüm birleştirilmiş sınıflı okullara yardımcı olmak. Üsteki linke tıklayıp Kilis ilini seçerseniz bizim projeyi görürsünüz. Desteklerinizi bekliyorum. İkinci olarak ise özel okulda çalışan öğretmen arkadaşlarımız varsa projemize destek olmalarını rica ediyoruz. Sonuçta kendim için değil öğrencim olmayan farklı köylerdeki çocuklar için istiyorum. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Bir ekleme yapayım, şu arama bölümüne hocamızın ismini yazınca oylama kısmı geliyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 23. oy benim bak karışmasın ha 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 24 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Hadi nerde focusculbtr ailesi.5 dk da 1 sayı mı artacaktı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 26 da benden 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Birazdan 35 olacak bak gör abi.Destek çağırdım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Minimum 350+ oy lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 3 dakika önce, Yakup Çağatay said: Minimum 350+ oy lazım Ne kadar süremiz var ki? Yaymak bizim işimiz efem hemen çalışmalara başlıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 27-28-30 benim oylar. Umarim yerine ulasir. Tanidiklarima oy kullanmalarini soyluyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Özcan Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 24 aralık tarihine kadar devam edecek proje. Destekleriniz için çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Unutmadan ıp kayıt ediyor sistem. Evden işten telden ayrı ayrı bakabilirsiniz.( Anladınız siz onu ) Hee modem kapanıp açılınca ıp değişiyordu dimi yav. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 :)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Ahaha fena bişey buldum ama söylesem mi bilemedim. Telefondan oy kullanıp wifi yi kapatıp yeniden oy kullanın.Wifi ye bağlanıp geri wifiyi kapatın yeniden ullanın.5 oy benim karışmam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 49 tamaammm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap