Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Ahaha fena bişey buldum ama söylesem mi bilemedim. Telefondan oy kullanıp wifi yi kapatıp yeniden oy kullanın.Wifi ye bağlanıp geri wifiyi kapatın yeniden ullanın.5 oy benim karışmam. Abey bende ona benzer birseyler yaptimda. Hotspot shield tarzi programlarla sabaha kadar oy atilirmi dersin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 ip değişmesi lazım.wifi aç refresh wifi kapa tel in netinden kullan tekrar tekrar 56 oldu bu arada. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 57 benden arkadaşlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Özcan Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Bilginiz olsun diye soyluyorum yapin demiyorum. Oy kullandiktan sonra veri baglantisini kapatip acarsaniz tekrar oy kullanabiliyorsunuz. Suan 310 oyda projemiz. Desteklerinizi bekliyoruz. :)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 26. sırada şuan, 2 kişiyi geçersek 24 oluyoruz ama yetmez tabi 20 gün boyunca sürekli bakmak lazım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 312. mi oldum ne 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Sevgili @Ahmet Özcan öncelikle bu başarılı proje ve öğrencilerine bağlılığın için kutlarım. Keşke kırsaldan böyle binlerce proje üretilse... Şunu sormak istedim: Oylamada destek yeterli mi yoksa projeye maddi katkı da isteniyor mu? Eğer evetse gönderi adresi nedir? Bir de bu örneğe bakarak toplumdaki adalet ve eşitlik duygusunun kurnazlık tarafından nasıl yok edildiğini görmek rahatsız edici. Mükerrer oylarla kazanmak ne kadar tatmin eder bilemedim. Bir eleştiri de getiremiyorum, çünkü sen yapmasan diğerleri yapacak ve bu maalesef oyunun kuralı. Neyse canım ne olursa olsun sonunda kazanan muhtaç öğrenciler olacak... Bir kez daha kutlarım, 316.oy ile 25.sıradasın şimdilik. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 317. Oy da eşimden 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Özcan Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Suan 902 oydayiz ve ilk 10 girdik. 3 saat önce, Cem Boneval said: Sevgili @Ahmet Özcan öncelikle bu başarılı proje ve öğrencilerine bağlılığın için kutlarım. Keşke kırsaldan böyle binlerce proje üretilse... Şunu sormak istedim: Oylamada destek yeterli mi yoksa projeye maddi katkı da isteniyor mu? Eğer evetse gönderi adresi nedir? Bir de bu örneğe bakarak toplumdaki adalet ve eşitlik duygusunun kurnazlık tarafından nasıl yok edildiğini görmek rahatsız edici. Mükerrer oylarla kazanmak ne kadar tatmin eder bilemedim. Bir eleştiri de getiremiyorum, çünkü sen yapmasan diğerleri yapacak ve bu maalesef oyunun kuralı. Neyse canım ne olursa olsun sonunda kazanan muhtaç öğrenciler olacak... Bir kez daha kutlarım, 316.oy ile 25.sıradasın şimdilik. Acikcasi bu projeyi tum ozel okullara mail olarak attim. Sadece bir okuldan donut aldim o da idare ile gorusecegini soyledi. Cok duyarli degiller ozel okullar. Benim amacim Kiliste bulunan cocuklara yardim etmek. Kendi ogrencilerim icin degil farkli koylerdeki ogrenciler icin ugrasiyorum. Hurriyetteki projeye de katilma sebebim belki sesimiz duyulur cocuklarimiz kutuphanesiz kalmaz diye. Oylamada suan ilk ona girdik. 902 oyumuz mevcut. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Tamam da Ayhan velev ki bilmemne grubu ile iletişime geçtim, tamam yardım edelim dediler, ne yapacaklar? Sana oy mu verecekler? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teoman soydaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 992. oyda bende... şu anda call center operasyonda çalışan 350-400 kişi var lınkı hepsine atsam birden fırlar ama diğer katılanlar için ne derece doğur olur bilemedim... toplu olmasada çevremdekilere paylaşacağım.. başarılar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Özcan Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 23 dakika önce, Cem Boneval said: Tamam da Ayhan velev ki bilmemne grubu ile iletişime geçtim, tamam yardım edelim dediler, ne yapacaklar? Sana oy mu verecekler? Oy isin sadece reklam ayagi. Proje duyulsun diye boyle bir yola basvurdum. Bize okuma, hikaye ve kaynak kitabi gonderebilirler 19 dakika önce, teoman soydaş said: 992. oyda bende... şu anda call center operasyonda çalışan 350-400 kişi var lınkı hepsine atsam birden fırlar ama diğer katılanlar için ne derece doğur olur bilemedim... toplu olmasada çevremdekilere paylaşacağım.. başarılar. Sonucta insanlar oy kullaniyor atsaniz iyi olur bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 1494 ile 14. sırada 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Özcan Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Destek bekliyorum arkadaslar. Parmaklariniza kuvvet 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Özcan Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2015 bugün oylama da son gün. Lütfen yardımcı olun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap