samet kesen Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2015 arkadaşlar 2005 model ford focus ghia modelı arabamda soyle bı sorun oldu memlekete gıderken (100km mesafede) arabam hararet ibresinin 120 ye geldıgını gordum kenara cektım stop ettım sonra anladıkkı radyator hortumu patlamıs marsa basınca bosa donduruyo ustalar conta yakmıs dıyolar sızce kesın contamı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alp Kaya Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 muhtemelen doğrudur. inşallah sadece conta ile kurtulursun.geçmiş olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cevat Topaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Geçmiş olsun hocam. Aynı sorun daha önce benim aracımında başına geldi. O zaman araba daha eski sahibindeydi. Fakat eski sahibi yakın arkadaşımdı. Babası arabayla giderken radyatör hortumu patlıyor ve farketmiyor. Oda gidip suyu ekleyip devam edince conta yakıyor. Üst kapak contası ve subap takımi değiştiriliyor. Bide üst kapak traşlaniyor. 1000 Tl civarı masraf çıkıyor yanılmıyorsam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 İyi bir ustaya emanet edin aracınızı. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
samet kesen
arkadaşlar 2005 model ford focus ghia modelı arabamda soyle bı sorun oldu memlekete gıderken (100km mesafede) arabam hararet ibresinin 120 ye geldıgını gordum kenara cektım stop ettım sonra anladıkkı radyator hortumu patlamıs marsa basınca bosa donduruyo ustalar conta yakmıs dıyolar sızce kesın contamı
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 3 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap