Mert Yılmaz Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2015 Merhaba, 2008 focus hiçini fren Balat'ları için fiyat verebilir misiniz? Araç henüz 77 bin km de ama arka balatalar bitmiş dedi. Önler 2 3 bin km daha gidermiş. Değiştirmişsen hepsini değiştireyim diyorum. Orijinal parça fiyatı ne olur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Mert Bey merhaba; orjınal balata fiyatı 130 TL ile 150 TL arasında değişir. Bende orjinali var, önceki aracım için hem öne hem arkaya almıştım. Usta önleri taktı ama arkalar daha gider demişti. Sonra arabayı sattım, arka balatalar elimde kaldı. İlgilenirseniz görüşebiliriz. Balatalar Motorcraft. Bundan: https://www.tekford.com.tr/focus-arka-disk-balata-tk-20052013-pid-11459.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Doğan Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 bende de ön ve arka set olmak üzere brembo performans balatası var isterseniz çok uygun verebilirim. Brembo bu piyasada eşi benzeri olmayan bir markadır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yılmaz Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 bende de ön ve arka set olmak üzere brembo performans balatası var isterseniz çok uygun verebilirim. Brembo bu piyasada eşi benzeri olmayan bir markadır. Fiyat ne kadar acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 On 08.12.2015 at 21:11, Mert Yılmaz said: Merhaba, 2008 focus hiçini fren Balat'ları için fiyat verebilir misiniz? Araç henüz 77 bin km de ama arka balatalar bitmiş dedi. Önler 2 3 bin km daha gidermiş. Değiştirmişsen hepsini değiştireyim diyorum. Orijinal parça fiyatı ne olur? Fiyatlar bu şekildedir. Ön balata : Fomoco (logolu) 195 TL motorcraft olarak 120 TL FIYATI VAR. FEDERAL MOGUL 50 AC DELCO 45 KALE 55 Arka balata : Fomoco (logolu) 180 tl motorcraft 110 federal mogul: 45 tl ac delco: 40 tl kale 50 tl Fiyatlar kdv dahildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap