Osman Çağıldak Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2015 Herkese merhabalar hafta sonu aracımın ses sistemini komple değiştirdim yapılan değişiklikler; JBL CS760C 150 watt Component önlere, JBL GTO6508C 210 watt Component arkalara Mg audio anfi JBL 20cm slim Subwoofer ilk gözlemlerimi söylemek gerkirse ses düzeyi çok güzel ve kaliteli oldu . ama benim için tek bir problem var o da şu; bu benim ilk ses sistemim daha önce hep normal hoparlörlerle müzik dinlediğimden kulağım tiz li hoparlörlere alışmamış ön kısımda o problemi yaşıyorum biraz . arkalardaki twitterleri kapı içlerine koydular ve arkada müzik dinlemek çok keyifli gerçekten . önlerdeki twitter bölgesi üstte olduğundan beni biraz rahatsız ediyor ama ona nasıl bir çözüm bulabilirim bilmiyorum şuan ... herkese teşekkürler.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Önleri bir tık kısıp arkaya verebilirsin. O bir tık bile yeterli oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Çağıldak Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 direnç mi attırmam gerekiyor yani ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 15 dakika önce, Osman Çağıldak said: direnç mi attırmam gerekiyor yani ? Hayır. Fader ayarindan yapacaksın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Çağıldak Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 onu yapıyorum ama arka hoparlörler direk anfiyğlı önler bağlı değil galiba (yanlış biliyor da olabilirim) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 onu yapıyorum ama arka hoparlörler direk anfiyğlı önler bağlı değil galiba (yanlış biliyor da olabilirim) Doğru benimkide öyle olmuştu. O zaman anfi üzerinden yaptıracaksın ayarını. Ben 3 kere gitmiştim yaptirdigim yere 3.cude tutturduk ayarı. Direk tak çalışsın durumu yok yani 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 14 dakika önce, Sabri Özer said: Doğru benimkide öyle olmuştu. O zaman anfi üzerinden yaptıracaksın ayarını. Ben 3 kere gitmiştim yaptirdigim yere 3.cude tutturduk ayarı. Direk tak çalışsın durumu yok yani Eşşeğini seven tıksırına katlanır diyorsun yani 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 DSP takmadan ve ayarını ayar mikrofonu ve bilgisayarla yapmadan tam anlamıyla arabanın akustiğini canlandırmazsınız. Olsa olsa bu durumda yüksek! Sesle müzik dinlemiş olursunuz. Aksini iddia eden işi ne olursa olsun yalan söyler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Çağıldak Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 aynen dediğiniz gibi yaptım hocam anfiden ayarladım gein diye bi düğme var onla oynayınca tutturdum şuanda çok güzel oldu bi ince ayar da yapılabilir ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2015 (düzenlendi) ampli üzerinden ön hoparlörleri besleyen kanalın gain ayarını kısıp, teyptende tizler azaltabilirsin Aralık 12, 2015 Özgür Yıldız tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap