H. Cenk Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2015 Bu akşam eve geldim kapalı otoparka parkettim. motoru stop ettim arabadan indim . ses böyleydi. 2-3 dakika devam etti. sesin bitmesini daha fazla beklemedim eve geçtim. Normal mi bu şimdi ? Sesli dinleyin anacım gerçekte maksimumda çalışan mutfak davlumbazı veya elektrikli süpürge gibi bir ses. DPFdeki kurumu mu yakıyor şimdi. Yoksa bize servis yolu mu göründü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Çok normal abi, oluyor böyle İlerde daha az olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Komşu durdurdu beni "bu ses ne sorun mu var" diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 1 dakika önce, H. Cenk said: Bu akşam eve geldim kapalı otoparka parkettim. motoru stop ettim arabadan indim . ses böyleydi. 2-3 dakika devam etti. sesin bitmesini daha fazla beklemedim eve geçtim. Normal mi bu şimdi ? Sesli dinleyin anacım gerçekte maksimumda çalışan mutfak davlumbazı veya elektrikli süpürge gibi bir ses. DPFdeki kurumu mu yakıyor şimdi. Yoksa bize servis yolu mu göründü Endişeye mahal yok sayın hocam. dpf nedeniyle çalışan fan. 5-6 dk sürmesi bile normal. Eee Ford bu Ford "You drove it like you stole it" I think 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Benim dikkatimi çekti: araba sürekli kısa mesafe kullanılıyorsa, uzun yol yapmıyorsa, bir anlık bir sıkıştırma/gazlama/sprint 3.500 / 4.000 dd gibi devirleri gördüğü zaman DPF temizleme moduna giriyor, bu işlem yaklaşık 10-15 dk. kadar devam ediyor, hareket halinde iseniz fark etmiyorsunuz. Kısaca bu işlemi tetikleyen (eğer DPF temzilik zamanı geldi ise) 3.500-4.000 dd. sınırını geçmek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 31 dakika önce, Hakan Saraylı said: Benim dikkatimi çekti: araba sürekli kısa mesafe kullanılıyorsa, uzun yol yapmıyorsa, bir anlık bir sıkıştırma/gazlama/sprint 3.500 / 4.000 dd gibi devirleri gördüğü zaman DPF temizleme moduna giriyor, bu işlem yaklaşık 10-15 dk. kadar devam ediyor, hareket halinde iseniz fark etmiyorsunuz. Kısaca bu işlemi tetikleyen (eğer DPF temzilik zamanı geldi ise) 3.500-4.000 dd. sınırını geçmek. Kesinlikle öyle... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Bizim kullanma kılavuzunda kurumuş yaprakların üzerine park etmeyin filan yazmıyor muydu bu sebepten ötürü, bunu yaparken olur da fazla ısınır alttan alttan alev alır diye? aha buldum: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 benimde oluyor arada normal ilk olduğunda bu neya falan olmuştum dpf temizliği olduğunu anlayınca rahatladım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet oktay Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 Salı akşamı akşam parkettiğimde bu sesi duydum. bir süre bekledim yanında ama duracak gibi değildi. Akü bitmese bari diyip girdim eve Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 duran araba dpf temizler mi? temizlemek için devir ve uzun süre sıcaklık lazım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 Otomatik olarak temizlediğinden ayarlıyor onları abicim. Uzun süre sıcaklık gerektiği için çayıra çimene park etme diyor, ekstra ısınırsa alev malev alır sağ sol diyor. Multijet de aynı şekilde otomatik rejenerasyona sahip. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
H. Cenk
Bu akşam eve geldim kapalı otoparka parkettim.
motoru stop ettim arabadan indim . ses böyleydi. 2-3 dakika devam etti. sesin bitmesini daha fazla beklemedim eve geçtim.
Normal mi bu şimdi ?
Sesli dinleyin anacım gerçekte maksimumda çalışan mutfak davlumbazı veya elektrikli süpürge gibi bir ses.
DPFdeki kurumu mu yakıyor şimdi. Yoksa bize servis yolu mu göründü
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap