Yusuf Olgaç Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2015 Arkadaşlar merhabalar, Forum a yeni katıldım,2010 Focus SD Titanıum aracım var,difizör takmak istiyorum,birde Anahtar kılıfı arıyorum (anahtarsız çalıştırma start/stop modeli olan) silikon kılıf siparişi verdim lakin çakmalı olan modeli geldi ??? görüşlerinizi rica ediyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Hoşgeldiniz. Sedanda difüzör takmak pek kibar durmuyor. Olan tampon üzerinde boya yaparak daha güzel görünüş alabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 aramıza hoşgeldiniz. anahtar kılıfını malum site aliexpresten temin edebileceğinizi düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Olgaç Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Yahya bey hoş bulduk.Dediğiniz siteye bakmıştım star/stop anahtarsız çalıştırma modeli olanından yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reşat Özsüer Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Müdürüm hoş geldin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Yusuf bey Hoşgeldin [emoji3][emoji3][emoji3] Mardin ekibi olarak bir akşam buluşalım Müdürüm hoş geldin [emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reşat Özsüer Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 3 dakika önce, Serdar yaman said: Yusuf bey Hoşgeldin Mardin ekibi olarak bir akşam buluşalım Diğer arkadaşlara haksızlık olur.Gelmek isteyen herkesi Mardin de misafirimiz edelim daha güzel olmaz mı ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 3 dakika önce, Serdar yaman said: Yusuf bey Hoşgeldin [emoji3][emoji3][emoji3] Mardin ekibi olarak bir akşam buluşalım Diğer arkadaşlara haksızlık olur.Gelmek isteyen herkesi Mardin de misafirimiz edelim daha güzel olmaz mı ? Onların hepsi davetli olduğunu biliyor [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Bir gun nasip olurda gelirsek serdar icin sınırlarımızı zorlariz. Bakalim nasil misafir agirliyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Bir gun nasip olurda gelirsek serdar icin sınırlarımızı zorlariz. Bakalim nasil misafir agirliyor [emoji4] Bekliyoruz canım sen yenisin galiba [emoji3][emoji3][emoji3] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Olgaç Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2015 Reşat bey,Serdar bey ikinize de teker teker teşekkürlerimi iletiyorum.İstediğiniz bir gün foto çekimine çıkabiliriz. Fotolar benden pozlar sizden 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap