Olcay Sert Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2015 bunun için bir rekor olacağı kimin aklına gelirdi. bildiğiniz başka saçma rekorlarda varmı ciddi kişilerin kurumların yaptığı 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yet Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 SüperRRR Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 "Kesin 1.0 ekobüsün atası küçücük motor tabi kaldırırlar" diyecektim de zaten araba motorları pek ağır değilmiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Hayır bu acele niye :) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 "Kesin 1.0 ekobüsün atası küçücük motor tabi kaldırırlar" diyecektim de zaten araba motorları pek ağır değilmiş [emoji4] Sanki kötü bişey dedi. Atar yapsam mı bilemedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2015 9 saat önce, Doğan Kurban said: Sanki kötü bişey dedi. Atar yapsam mı bilemedim az ve öz manasında didim be ya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Dilmen Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2015 Güzel çalışma olmuş. Bu işlemi kaputu açıp değil de egzosttan yapsalar doktor olurlar diyesim geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Sümer Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2015 Adamı bacaklarından tutup da arabanın altından çekmeleri çok güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2015 benim burda en tilt olduğum konu: ya arkadaş sen kraliyet donanmasında askersin ne işin var motor değiştirme rekorunu kırmaya. ha adamların o kadarmı canı sıkılmış diyesi geliyor. bunu yapan bi yarış firması falan olsa işin komedisi sıfır ama yapan donanma olunca izlerken gülme krizine gark ediyor insanı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap