Guest Tolga KARACA Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2011 Arkadaşlar kullanmış olduğum Samsung Pixon un dokunmatik ekranı hassasiyetini kaybetmeye başladı ve bu yüzden Yakup la, Yusuf la daha sonrasındaysa yakın çevremle (?) rahat mesajlaşamaz oldum menülerde gezinmek ve tuşlamak zorlaştı epey. Sık telefon eskitip yenileyen arkadaşlara göre de Samsung ların dokunmatik ekranları kolay arızalanabiliyormuş. Niyetim hattımı Vodafone a taşıyarak 1.5 yıl taahhütlü Iphone almak, sizin de bildiğiniz uygun kapmanya vb varsa görüşlerinizi rica ediyorum çünkü bu konulara dair pek ilgim-bilgim yoktur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Cepten teklif atmıştım baktın mı abi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 yok. Baksana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Baksana ok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Yarın bayiyle görüşeyim bakayım kaç liraya geliyor ona göre.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Tolga abi boşver ı phone Android işletim sistemli bir telefon almalısın.HTC şiddetle tavsiye ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Android fanatiği geldi ahanda show başlasın htc çok iyi marka 1-2 modeli çok daha iyidir ama hem sistemi hemde telin gelişmesi gerekiyor şuan birinci iphone seneye veya 2 sene sonra roller değişebilir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Aypon cu Tolga 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Androidçiyiz abi HTC evo kulandım müthiş bir makina. 3D çekim özelliği süper bir olay Şu anda bende Vodafone kampanyasından aldığım wildfire S var çok memnunum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 aaaa dayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 öhü öhü...Android alınacaksa Samsung Galaxy S 2 alınsın lütfen.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Androidçiyiz abi HTC evo kulandım müthiş bir makina. 3D çekim özelliği süper bir olay Şu anda bende Vodafone kampanyasından aldığım wildfire S var çok memnunum Bir iphone kullanana kadar her telefon güzel gelebilir Apple 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 öhü öhü...Android alınacaksa Samsung Galaxy S 2 alınsın lütfen.. S2 iyidir ancak yine bir iphone değildir özellikle teli aldığınız gibi 400 lira değer kaybetmez, 2 gün sonra 100 lira ucuz iphone'u satarsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Mantıklı evet yanılmıyorsam dünyanın şu anda en hızlı telefonu seçildi Galaxy S 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap