Hasan K. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 (düzenlendi) S2 iyidir ancak yine bir iphone değildir özellikle teli aldığınız gibi 400 lira değer kaybetmez, 2 gün sonra 100 lira ucuz iphone'u satarsın samsungun satılmadığını nereden biliyorsun.. Yakup abi senin burada 1300 den açıp 1050'ye iphone 4 sattığını(2 ayda) halen hatırlıyorum.. Linko: Aralık 2, 2011 Hasan K. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Mantıklı evet yanılmıyorsam dünyanın şu anda en hızlı telefonu seçildi Galaxy S 2 1 sene de 2 smart phone çıkartık eskisi öldüren samsung 4S gelene kadar öne geçti o konuda ama yine yitirdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 samsungun satılmadığını nereden biliyorsun.. Yakup abi senin burada 1300 den açıp 1050'ye iphone 4 sattığını(2 ayda) halen hatırlıyorum.. Linko: Benim durumum farklı telim simlock idi ve pahalı açtım.. Birşeyden emin değilsem yazmam kardeşim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 1 sene de 2 smart phone çıkartık eskisi öldüren samsung 4S gelene kadar öne geçti o konuda ama yine yitirdi iphoncu yav.... Samsunga overlock yaparız haa ona göre yakup abi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 iphoncu yav.... Samsunga overlock yaparız haa ona göre yakup abi.. Objektif olmalısın bak bakalım apple tek telefon ile kaçtane smartphone satmış Samsung uyduruk ekranlar ile piyasa yapıp 1 tane tel ile isim yapmaya çalışıyor..Böyle yaparak S1 S2 ismini küçültüyor... Dediğim gibi iyi teller ama gelişmesi gereken YAZIMLARI var.Tel dediğin az çok aynı şeydir yazılım ilk unsur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Bence I phone tamamen özentilik bizim 60 yaşındaki hocalarda bile varr :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Bence I phone tamamen özentilik bizim 60 yaşındaki hocalarda bile varr :) Ülkemizde telefona verilen değer ne yazıkki bu seviyede.. Asgari Ücret ile çalışıp iphone alanda var..bunlar tavsiye edilmeyen hareketler ama öyle değerlendirmek hata.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 (düzenlendi) Benim durumum farklı telim simlock idi ve pahalı açtım.. Birşeyden emin değilsem yazmam kardeşim... şaka yapıyorum yakup abi.. Ben cihaz alıyorsam niye geveyli ve simclocklu alayımki simkilitsiz olanını alabilicekken... Aralık 2, 2011 Hasan K. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 şaka yapıyorum yakup abi..Ben cihaz alıyorsam niye geveyli ve simclocklu alayımki simkilitsiz olanını alabilicekken... Yer şart ve koşul.. Ben simlock'u 1000 tl ye aldım 7-8 ay kullanıp bak sende gördün 1050 ye sattım... daha sonra dolar arttı 1200 civarına Factory Unlock aldım.. Türkiye pazarında ise işler farklı 1600 1700 den başlar bulabilirsen 2000 e kadar çıkar... Bütçene bakar bu işler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Gardaşum İphone al bak keyfine. Daha önce kullandıklarım telefondan ibaretmiş sadece. Ama Sony Xperia Arc'de çok hoşuma gidiyor fakat bir ayfon değil Vodafone, Turkcell kampanya olayınada hiç girme bence. Firmalar kazançlı çıkıyor genelde bu kampanyalarda. Yakup temin eder sana 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Gardaşum İphone al bak keyfine. Daha önce kullandıklarım telefondan ibaretmiş sadece. Ama Sony Xperia Arc'de çok hoşuma gidiyor fakat bir ayfon değil Vodafone, Turkcell kampanya olayınada hiç girme bence. Firmalar kazançlı çıkıyor genelde bu kampanyalarda. Yakup temin eder sana Ben teklifimi yaptım Size yolladığım gibi..İsterse yarın kargolarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 16 Aralık'ta 4S Turkcell'e gelecekmiş, bunun Iphone 4 fiyatlarına etkisi olursa ve aceleniz yoksa beklemelisiniz bence. Galaxy S II kullanım tarzınıza göre iphone'dan daha çok işinizi görebilir bence. Bu yaz ikisini de 8 saatlik bir yolculukta inceleyen birisi olarak ben olsma Galaxy S II alırdım ancak iphone'un tadı başkadır. Galaxy S II çok ısınmakta ve pili hakkında rivayetler doşalıyor ortada. Bunlardan biri sürekli oyun oynandığında bir kaç ay sonra pil ömrünün çok kısaldığı da bunu hep apple fanlarından duyduğum için kesin bir şey söyleyemiyorum. Ama Samsung'un yanında uyumlu arka kapağı ile gelen yeni bir pil çıkarttığını biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Ben 4S alımını uygun değilse fiyat tavsiye etmiyorum.. ios 5 ile arada ki farklar çok az'a iniyor..8 mgx kamera, siri, dual core işlemci gibi, grafik.... İşlem ağırlığı olmayan uygulmalarda hız farkı hissedilmiyor..Oyun grafikleri iyileşiyormuş ki i4 de bu zaten muazzam seviyede.. 2012 de de i5 bekilyorum 4.0 inc olabilir ekran. 5 nesildir 3.5 olarak devam ediyorlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Siri aksan olunca hiçbir işe yaramıyor. Arkadaş 4S aldı ki apple fanıdır kendisi o en küçük aksanda bir işe yaramıyor diyorsa hakikaten yaramıyordur diye düşünüyorum ben. Avusturalya aksanını bile anlamıyormuş. Biz denedik ki ingilizcesi ortalamanın üstünde olan insanlar olduğumuzu düşünüyoruz, yine de pek başarılı olamadık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap