Osman Türkol Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2015 Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar,ön park kamerasını sonunda yaptık.uyguladık ve güzel oluyor.çalışmasını yarın çeker sunarım. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 (düzenlendi) Hayırlı olsun güle güle kullanın sony panel çerçeve konusunda yayınlamıştım geçen hafta pazar yapmıştık resim ve video foruma yüklemedik ama facete yayınladım tek kare resim ... Aralık 13, 2015 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 (düzenlendi) Yarın Ayrıntılı video çekip eklerim faydamız olursa ne ala Aralık 13, 2015 Osman Türkol tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Olur olur, emeğine sağlık Osman, 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 11 saat önce, Osman Türkol said: Yarın Ayrıntılı video çekip eklerim faydamız olursa ne ala olmaz mı osman bey bekliyoruz ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Arkadaşlar videoyu çektim ve beğeniye sunuyorum.Buton için özel parçayı bugün yapıyorum yerine göre şuan buton boşta gibi duruyor aldatmasın bu kamera şöyle çalışır: Araç kontağı açık ve buton anahtar kapalıdır,geri vitese takılınca normal ayna monütöre arka görüntü gelir.Dar alanlarda manevra yapmak istediğinizde buton anahtar açılır ve ön kameradan görüntü gelir buton anahtarı hiç kapatmadan geri vitese takıldığında bu defa geri kameradan görüntü gelir.bu işlem buton anahtarı kapatıncaya kadar devam eder.Bu işte emeği geçen Bursa küçük sanayi sitesinde 6.Blok ta Karakaş elektrikte çalışan Recep ustaya çok teşekkürlerimi sunarım. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Bende diyorum niye plakayı kapatıyor Nihat'ı dinliyormuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 3 dakika önce, Yakup Çağatay said: Bende diyorum niye plakayı kapatıyor Nihat'ı dinliyormuş Acaba Kaan abilerin program olduğu gün mü çekti videoyu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 2 saat önce, Doğan Kurban said: Acaba Kaan abilerin program olduğu gün mü çekti videoyu. yok yok bu sabah çektim de bu arada Kaan abiden haberim yok oda mı kapatmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Acaba Kaan abilerin program olduğu gün mü çekti videoyu. yok yok bu sabah çektim de bu arada Kaan abiden haberim yok oda mı kapatmış Radyo programı vardıya abi Şahsuvaroğlunda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Plakayı neden kapatma ihtiyacı hissettim bilmiyorum Fakat Nihat la ilgisi yok onu dinlemekten mutlu olurum.Şahsıma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atakaan Atilla Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Güzel is çıkmış. Güle güle kullanın. Peki bu ön kamera cyclone lara nasıl uygulanır bi fikri olan varmı ? Uzun zamandır ben bunu düşünüyorum.Hali hazırda ekran var zaten ikinci bi kamera yı kaldırır mı yoksa olmaz mı. Saygılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Tv çıkışı bir alternatif cylone tarzı cihazlarda ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 2 saat önce, Atakaan Atilla said: Güzel is çıkmış. Güle güle kullanın. Peki bu ön kamera cyclone lara nasıl uygulanır bi fikri olan varmı ? Uzun zamandır ben bunu düşünüyorum.Hali hazırda ekran var zaten ikinci bi kamera yı kaldırır mı yoksa olmaz mı. Saygılar. Aliexpreste sizin ilacınız var iki video girişi olup tek çıkışı olan bir aparat 25dolar gibi fiyatı var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yücel Yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Bu aparatın adı nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap