2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız×
Hoş Geldiniz!
Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhaba belki sizin de başınıza gelmiştir diye paylaşayım dedim.
Benim iphone 4 ü ios 5¨e güncelledikten sonra araç teybiyle anlaşamaxz olmuştu servisteki arkadaşlarla da görüşsem sağolsunlar ellerinden geleni yapsalarda bazen gündelik işlerinden bu tür malumatları öğrenmeye vakitleri olmuyorç ancak Ford un tüm usb´li araçlar için (Ka hariç) devamlı güncelleme yaptığı bir site var biraz araştırma ile bulduğum
Soru
posta464
Merhaba belki sizin de başınıza gelmiştir diye paylaşayım dedim.
Benim iphone 4 ü ios 5¨e güncelledikten sonra araç teybiyle anlaşamaxz olmuştu servisteki arkadaşlarla da görüşsem sağolsunlar ellerinden geleni yapsalarda bazen gündelik işlerinden bu tür malumatları öğrenmeye vakitleri olmuyorç ancak Ford un tüm usb´li araçlar için (Ka hariç) devamlı güncelleme yaptığı bir site var biraz araştırma ile bulduğum
http://www.ford-mobile-connectivity.com/downloadsUpdates buradan gerekli talimatları ve en dosyaları indirip yazılımı güncelleyebilirsiniz işlem gayet kolay.
Ayrıca zip içinde güncellemede yapılan düzeltmeler dahi yazıyor en son release notları
Release: October 2011
Ford Bluetooth ve çoklu ortam modülünüzün güncellenmesi size aşağıdaki hususlarda iyileştirmeler sağlar:
Orijinal Apple USB kablolarının desteklenmesi
Apple iOS 5 uyumluluğu: Telefonunşarj durumunun ve sinyal gücünün gösterilmesi
Apple iOS 5 uyumluluğu: Bluetooth aracılığı ile müzik akış kalitesi
Müzik dosyalarının USB Stick üzerinden çalınması
iPod/iPhone cihazlarında bağlantı istikrarı
Bluetooth, telefon ve Bluetooth ses bağlantısında istikrar
Cep telefonlarına uyumluluk
Telefon rehberi ve çağrı listelerinin görüntülenmesi
Tam da benim aradığım şey Teşekkürler diyorum Ford a helal olsun.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 1 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap