Ömer Demir Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2015 Seramik kaplama hakkında bilgisi olan var mı? malzemeleri kendim alsam uygulamayı da yapabilir miyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Neyi seramik kaplama? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Şimdi, Yakup Çağatay said: Neyi seramik kaplama? Arabaya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Kendiniz yapabilir misiniz bilmiyorum ama, kaplamanın kemikleşme süreci var. Uygulama yapıldıktan sonra en az 3 gün kemikleşmesi için beklemelisiniz. Kemikleşme süresinde uygulama yapılana alanın sıcaklığı ve nem oranı çok önemli. Uygulama sonrası araca 10 gün su değmeyecek (yağmur dahil). Kapalı garajınız varsa belki olabilir. Ben aracı aldığım bayiye yaptırdım. 1 hafta aracın hazır olmasını bekledim. Ama seramik kaplama parlaklık olsun dayanıklılık olsun güzel bir uygulama. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 (düzenlendi) uygulama sonrası, yüzeyde buğulanma gibi bir sorun olmaması açısından, tozsuz, kapalı mekanda yapılması gerekiyor.. kapalı garaj varsa veya 3-5 günlüğüne temin edilebiliniyorsa veya yakınlarda sanayii gibi bir yerde arabayı alabilecek büyüklükte bir mekan varsa, kendinizde uygulayabilirsiniz. arabama bakarım ama seramik kaplamayı uygulayacak mekanım yok, o yüzden cesaret edemedim.. https://www.facebook.com/MAFRA.ITALY/videos/10153100733350036/?comment_id=10153111782825036&reply_comment_id=10153113012315036&total_comments=1&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R9%22%7D Aralık 15, 2015 Mehmet Demir tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 seramik kaplama en iyisi gtechniq diye biliyorum amerikada 5 yıl garanti veriyor yaptıracaktım bundan ayna gibi olsun diye sonra gittim normal pasta cila yaptırdım. yaptırmamamdaki sıkıntı 2 sene yada üç sene sonra tekrar yaptırmak gerektirinde kaplamanın tamamen tekrar sökülüp sonra yapılmak zorunda olduğuydu. ve bunun içinde ücret ikiye katlanıyordu ya arabayı satcaktım 2 sene sonra yada yaptırmayacaktım. yaptırmazsam istanbul havasında bozulan yerler kireçli su gibi iz kalıyormuş. şurası kuaförlerin forumu http://www.detailturkey.net/kategori/nano-teknolojik-ueruenler.43/ umarım yardımcı olabilmişimdir 2-3 yıl içinde satacaksanız hemen yaptırın yoksa iki kere düşünün 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 3 saat önce, Olcay Sert said: seramik kaplama en iyisi gtechniq diye biliyorum amerikada 5 yıl garanti veriyor yaptıracaktım bundan ayna gibi olsun diye sonra gittim normal pasta cila yaptırdım. yaptırmamamdaki sıkıntı 2 sene yada üç sene sonra tekrar yaptırmak gerektirinde kaplamanın tamamen tekrar sökülüp sonra yapılmak zorunda olduğuydu. ve bunun içinde ücret ikiye katlanıyordu ya arabayı satcaktım 2 sene sonra yada yaptırmayacaktım. yaptırmazsam istanbul havasında bozulan yerler kireçli su gibi iz kalıyormuş. şurası kuaförlerin forumu http://www.detailturkey.net/kategori/nano-teknolojik-ueruenler.43/ umarım yardımcı olabilmişimdir 2-3 yıl içinde satacaksanız hemen yaptırın yoksa iki kere düşünün Ben aracı aldığım bayiye piyasadan daha uygun yaptırdım. 2 sene sonra tekrar yaptırman gerek dediler ama tekrar yapılırken mevcut kaplamanın sökülüp tekrar yapılacağını söylemediler. Kaldı ki bu sökümün ücrete tabi olduğunu hiç belirtmediler. Bilgi için çok teşekkürler, Teknoloji gelişiyor sökümü için yeni bir şeyler çıkar. Daha 2 senesi var nede olsa. Bekleyip göreceğiz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 polisaj ile söküyorlar pardon kazıyorlar bana 1600 fiyat verdiler detaylı iç temizlik dahil bir haftada anca biter dediler. sıfır araçları 1250 liste fiyatı dediler bense 60 lira pasta cila yaptırdım 6 ayda bir yaptırsam 13 yıl eder. eğer seramiğe devam edecekseniz fiyat farkı yok zaten, devam etmeyecekseniz hare hare görünmesini istemezseniz ücret var. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 2 sene sonra kısmette ne varmış göreceğiz. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Kalağan Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Ben araçlarıma iyi bir merkezde Gtechnic seramik kaplama yaptırdım. Araçlarımdan ilkine, aracı satın alırken (isim vermeyeyim ama ünlü bir markada) seramik kaplama yapılmıştı ama hiç memnun kalmadım, asfalt,kuş pisliği, reçine vs olduğunda sanki hiç koruma yok gibiydi, aracı yıkarken bunları çıkartmak oldukça zahmetliydi. Sonraki uygulama gtechnic olarak yapıldı ve gerçek anlamda seramik korumanın faydalarını bu uygulamada gördüm.Aracın yıkanması esnasında araca yapışan kir vs sadece düşük basınçlı su ile bile kolayca çıkabiliyor,asfalt lekelerini yumuşak ve nemli bezle ile çıkarabiliyorum. Kısaca ben çok memnunum 3 yıl garanti veriyorlar, ara bakımları var kaydırıcı bir madde (C2v3) 6 ayda bir kaplamanın üzerine uygulanıyor ve su kaydırıcılığı muhafaza ediliyor. Kaplama 3 yıl sonunda polisaj ile çıkarılması gerekiyor, tabiki yine bu işlemi ehil bir arkadaşın yapması iyi olur, zira arabadaki ilk kaplama sökülürken polisaj esnasında her yeri toz duman kaplamıştı (ki polisajda toz kalkması genelde olmuyormuş, uygulamayı yapan usta ile noluyoruz dedik bir an)..Kısaca seraaik kaplama güzel ve iyi bir uygulama, ama gerek uygulaması gerekse maliyeti birazcık yüksek... Bazen kendi kendimize bu araçlar kolleksiyon aracı veya bir Mustang değil değermi dediğimiz oluyor :))) Ama sonuçta araçlarımız bizim uğraşmaktan zevk aldığımız hobilerimiz. Onlarla ilgilenmemiz bizi eğlendiriyor ve stresten uzaklaştırıyor kanaatindeyim :)) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 18 dakika önce, Gökhan Kalağan said: Ben araçlarıma iyi bir merkezde Gtechnic seramik kaplama yaptırdım. Araçlarımdan ilkine, aracı satın alırken (isim vermeyeyim ama ünlü bir markada) seramik kaplama yapılmıştı ama hiç memnun kalmadım, asfalt,kuş pisliği, reçine vs olduğunda sanki hiç koruma yok gibiydi, aracı yıkarken bunları çıkartmak oldukça zahmetliydi. Sonraki uygulama gtechnic olarak yapıldı ve gerçek anlamda seramik korumanın faydalarını bu uygulamada gördüm.Aracın yıkanması esnasında araca yapışan kir vs sadece düşük basınçlı su ile bile kolayca çıkabiliyor,asfalt lekelerini yumuşak ve nemli bezle ile çıkarabiliyorum. Kısaca ben çok memnunum 3 yıl garanti veriyorlar, ara bakımları var kaydırıcı bir madde (C2v3) 6 ayda bir kaplamanın üzerine uygulanıyor ve su kaydırıcılığı muhafaza ediliyor. Kaplama 3 yıl sonunda polisaj ile çıkarılması gerekiyor, tabiki yine bu işlemi ehil bir arkadaşın yapması iyi olur, zira arabadaki ilk kaplama sökülürken polisaj esnasında her yeri toz duman kaplamıştı (ki polisajda toz kalkması genelde olmuyormuş, uygulamayı yapan usta ile noluyoruz dedik bir an)..Kısaca seraaik kaplama güzel ve iyi bir uygulama, ama gerek uygulaması gerekse maliyeti birazcık yüksek... Bazen kendi kendimize bu araçlar kolleksiyon aracı veya bir Mustang değil değermi dediğimiz oluyor :))) Ama sonuçta araçlarımız bizim uğraşmaktan zevk aldığımız hobilerimiz. Onlarla ilgilenmemiz bizi eğlendiriyor ve stresten uzaklaştırıyor kanaatindeyim :)) Hemşerim teşekkür ederim bilgiler için. Evet haklısın araba ile vakit geçirmek keyifli. Aslında kapalı bir garaj olsa kendin bile pasta cila yapsan yeter. Seramik kaplama lüx sayılabilir. Arabayı almadan önce boya koruma sistemlerini araştırıyordum. Hatta şeffaf film yaptırmayı bile ciddi ciddi düşünüyordum. Fakat film kaplattıktan sonra bir kaza sonucu oluşacak göçüklerde, tamiri yapılmak istenirken çıkarması çok zahmetli dedikleri için vazgeçtim. Piyasada 2.500 TL fiyat vermişlerdi, bayi 1.400 TL deyince düşünmeden yaptırdım. Güzelde oldu araba ışıl ışıl, fakat bu aylarda ilgilendiğim söylenemez. Soğuk, yağmur insanı üşendiriyor. İlk 2 hafta elimde bir bez sürekli siliyordum. Şimdi bezler bagajda duruyor. 2 sene sonra tekrar yaptıracağım inşallah, bu yaz baya ilgilenirim artık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Kalağan Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Aracınızı iyi günlerde ve keyifle kullanın, çok selamlar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Bu uygulamanın lüx olduğunu düşünüyorum, kendi polisaj malzemelerimi 4-5 sene evvel almıştım, her aracıma 3 ayda bir kendim uyguluyorum, her uygulamanın maliyeti bana 25-30 TL. ve boya koruma adına gayet yeterli. Olur da bir gün torunlarıma miras bırakacağım bir arabam olursa hiç bir masraftan kaçmam tabi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saygın O. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 Ben de Yeni Mondeo alma arifesindeyim. Bayi seramik kaplama + cam filmi mutlaka yaptır araç çıkmadan diyor. 2.000 TL indirimli fiyat verdiler, tabiki çok yüksek geldi. Değer mi bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 (düzenlendi) Değmez... Kir boyayı korur. Basit yıllık pasta cila ile en az 10 yıl düzgün kalır boya. Ayrıca bırakın eskisin yahu, o fiyata komple araba boyatırım ben... Aralık 29, 2015 Cem Boneval tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap