Serkan Uyanık Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Bu 4d ise bendeki 8d felan olur heralde [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 4. d'nin anlamı/amacı nedir bilmiyorum da nereden ne kadara aldığınızı da belirtirseniz almayı düşünenlerin bir fikri olur. Doğan abi seninkilerin de resimlerini de koy ki farkını anlayalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Arabam konusunda vardı yahu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Hepsiburada dan 170 e aldim paspaslar ağir kaymiyor havuz özelliginden dolayi aldim 3d bakarken bunu gordum yeni versiyonmus 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Hah buldum. Serkan şöför tarafı bazen kayabiliyor. Altına cırt koy sabit durur. Benim paspas bu Diğer fotoları bulamadım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 He seninkini biliyorum abi bendede hali var ama yagmur camur ugrasamiyorum bunu biara forumda soranlar olmustu ondan koydum s dizayn 4d diye geciyor bende agir diye aldim oturdu kaldi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 He seninkini biliyorum abi bendede hali var ama yagmur camur ugrasamiyorum bunu biara forumda soranlar olmustu ondan koydum s dizayn 4d diye geciyor bende agir diye aldim oturdu kaldi Bir de ayağın ıslakken kayabilirsin. Ben ayağımı pedalın altına sokmayı becermiştim [emoji10] [emoji10] [emoji10] [emoji10] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 3 dakika önce, Doğan Kurban said: Bir de ayağın ıslakken kayabilirsin. Ben ayağımı pedalın altına sokmayı becermiştim Islakken mi ? Ben birde sarp marka yagla besliyorum toz toprak iz birakmasin diye böylelikle tozu kiri uzun süre göstermiyor eski paspasida böyle kullanirdim çok şukür bi sorun olmadi bende Bazilari lastikleri parlasin ister benimde paspaslar herzaman temiz olacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Ben 1D kullanıyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 2 saat önce, Doğan Kurban said: Hah buldum. Serkan şöför tarafı bazen kayabiliyor. Altına cırt koy sabit durur. Benim paspas bu Diğer fotoları bulamadım. Bu paspas özel yapım falan mı? Çok beğendim. En yakın zamanda bi döşemeciyle görüşmek lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 8 dakika önce, Ümit Vaysaloğlu said: Bu paspas özel yapım falan mı? Çok beğendim. En yakın zamanda bi döşemeciyle görüşmek lazım. Evet evet Türkiye de sanırım 2 tane var.Biri bende diğeri Teoman da. Bu takımı çinde yaptırdık.Alt siyah parça suni deri.Üstündeki halıfleks tarzında bir parça.Karmayı felan gayet güzel engelliyor.Üstünde de metal parça var topukla paspası parçalamayalım diye. Hemen kenarda da ayakkabı koyma yeri var.Ayakkabıyla basmak yasak sıkar biraz .Ümit arka koltuk kısımları çok güzel arabanın orj döşemesi hiç görünmüyor. Bir ara ayrıntılı foto atarım incelersin. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Bende de halı paspas vardı. Kış gelince derme çatma bir pas pas koydum. Fakat daha önceki Focus'da kauçuk pas pas vardı süet ve nubuk ayakkabılarımın arkası simsiyah oldu yazık oldu ayakkabılarıma . @Doğan Kurban paspasları çok hoş, v.i.p kıvamında. Temizliği rahat mı @Doğan Kurban, birde maliyeti ne söyleye bilir misin? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 2 dakika önce, Soner Erik said: Bende de halı paspas vardı. Kış gelince derme çatma bir pas pas koydum. Fakat daha önceki Focus'da kauçuk pas pas vardı süet ve nubuk ayakkabılarımın arkası simsiyah oldu yazık oldu ayakkabılarıma . @Doğan Kurban paspasları çok hoş, v.i.p kıvamında. Temizliği rahat mı @Doğan Kurban, birde maliyeti ne söyleye bilir misin? 200+ kargo tuttu. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Şimdi, Doğan Kurban said: 200+ kargo tuttu. Nereden aldın paspasları şubat gibi bir girişim yapıyım bende.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap