Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2019 7 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Almanya için 1 haftalık gezi planı yaptım. Bunun 4 günü Strazburg ve Alsace civarı için olacak gibi, kuzen onun arabasıyla gitmem/gezmem için ısrar ediyor ama kiralık fiyatlarına da bakayım istedim. Aşağıdaki fiyatı görüyorum Avis sitesinden, sizin bağlantınızdan ne gibi bir fark veya araç farklılığı olabilir diye sormak istedim, şimdiden teşekkürler. Gayet iyi bir fiyat. Altına inmek zor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2019 1 saat önce, Cem Boneval yazdı: Gayet iyi bir fiyat. Altına inmek zor. Teşekkürler hocam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2019 4 saat önce, Cem Boneval yazdı: Gayet iyi bir fiyat. Altına inmek zor. Cem abi, bana mail adresini verdiğin Budget taki eleman (koray) mailime cevap yazmadı. Ben de bu aylar içinde resmi sitelerin birinden yapacağım rezervasyonumu. Bu arada haziranda Viyanadan Budapeşteye trenle geçmemiz lazım. Bileti kimden nereden almalıyım bilen var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap