kenan yılmaz Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2015 araba sürdükten sonra kapılar otomatik kitlenmiyor neden??cevabını bilen varsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 1 saat önce, Murat Kavuk said: Kaza anında kapıların açılmama ihtimalini risk olarak görüyor Ford. Konularını incelerseniz, bu özellik gizli, aktif etmek mümkün çeşitli yollar ile. Ama ben aktif etmedim, ford ile aynı düşünüyorum. Murat hiç merak etme, Türk milleti hemen çıkarır araçtan Kapı cam falan engellemez 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Şimdi, kenan yılmaz said: araba sürdükten sonra kapılar otomatik kitlenmiyor neden??cevabını bilen varsa Ford öyle uygun gördüğü için. Merak etmeyin bu bir arıza değil.Fabrika çıkışı böyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Kaza anında kapıların açılmama ihtimalini risk olarak görüyor Ford. Konularını incelerseniz, bu özellik gizli, aktif etmek mümkün çeşitli yollar ile. Ama ben aktif etmedim, ford ile aynı düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 4 dakika önce, Murat Kavuk said: Kaza anında kapıların açılmama ihtimalini risk olarak görüyor Ford. Konularını incelerseniz, bu özellik gizli, aktif etmek mümkün çeşitli yollar ile. Ama ben aktif etmedim, ford ile aynı düşünüyorum. Murat çok mu zordur bir yasılım, bir modül birşey koymak ve çarpışma sensörlerinden çarpışma bilgisi geldiğinde hava yastıklarının açılması gibi aynı anda merkezi kildin de açılması.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 adam çarpışma anında sync ile 112 ye çağrı gönderiyor da... kapıların kilitlerin mi deactive edemiyor. kızıyorum böyle şeylere 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Hayır işin gülünç tarafı şu. Yahu f3 harici tüm arabalar hareket edince kapıyı otomatik kilitliyor. Sadece f3 kilitlemiyor.Makyajlı da sanırım kilitliyor. Sebep? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 başka bir bahane olmalı ya neyse. Kaldı ki ben şimdi düğme ile kapatıyorum. Ne oldu? Bence bunlar davadan kaçıyor. Şimdi ben bunları dava etsem kilitleme kendi tercihi idi diyecek. Halbuki kaza anında kilitlerin açılma özelliğini koysa maazallah o da bir çalışmasa dava yemekten korkuyordurlar sanırım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 42 dakika önce, H. Cenk said: Murat çok mu zordur bir yasılım, bir modül birşey koymak ve çarpışma sensörlerinden çarpışma bilgisi geldiğinde hava yastıklarının açılması gibi aynı anda merkezi kildin de açılması.. Ne bileyim, ford harici tüm markalarda otomatik kilit standart galiba. Dediğin gibi emniyet kemerini gerdir diyen sistem, kapı kilitlerine de kapalıysan aç diyebilir. Sadece yazılımlık iş gibi görünüyor. @Doğan Kurban Makyajlıları bilmiyorum, onlarda çalışıyor mu artık? Ama Cenk abi şikayetci olduğuna göre onlarda da yok.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Abi önlemin amacı zaten o modülün şunun buyun çalışmama olasılığı. Airbag'in açılmaması gibi. Tabi Ford'un bu konuda yaptığı resmi açıklama var mı? Bilemiyorum hep kulaktan dogma bilgi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 makyajlıda da yok otomatik kilitleme. obd kablom olmadığı için aktif edilebiliyor mu ona da bakamıyorum. aktif edilebildiğinden emin olsam bunun için kablo alacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 30 dakika önce, Kerem Bozdoğan said: makyajlıda da yok otomatik kilitleme. obd kablom olmadığı için aktif edilebiliyor mu ona da bakamıyorum. aktif edilebildiğinden emin olsam bunun için kablo alacağım. eminiz ediliyor, biz ettik en azından 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 1 dakika önce, Mert Yürüyen said: eminiz ediliyor, biz ettik en azından ben de edeyim o zaman her seferinde manuel kilitlemek can sıkıcı. @Doğan Kurban abi sende obd kablo var mıydı? yılbaşı için Ankara'da olacağım, bana otomatik kilitlemeyi aktif etmek için yardımcı olabilir misin? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Fordun sitesinde nasıl yapılır anlatılmış incelemenizi tavsiye ederim. Bizim araçlarda destekliyor mu bilmiyorum http://owner.ford.com/how-tos/vehicle-features/locks-and-security/auto-locks.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 eminiz ediliyor, biz ettik en azından ben de edeyim o zaman her seferinde manuel kilitlemek can sıkıcı. @Doğan Kurban abi sende obd kablo var mıydı? yılbaşı için Ankara'da olacağım, bana otomatik kilitlemeyi aktif etmek için yardımcı olabilir misin? Ozan kar da var. Zaten başımıza bu icadı o çıkardı. [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 5 dakika önce, Özer Aksu said: Fordun sitesinde nasıl yapılır anlatılmış incelemenizi tavsiye ederim. Bizim araçlarda destekliyor mu bilmiyorum http://owner.ford.com/how-tos/vehicle-features/locks-and-security/auto-locks.html verdiğiniz linkte araç model yılı ve modeli seçiyorum ama ekran boş geliyor, herhangi bir bilgiye ulaşamadım. 5 dakika önce, Doğan Kurban said: Ozan kar da var. Zaten başımıza bu icadı o çıkardı. o zaman umarım @Ozan Kar yardımcı olabilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
kenan yılmaz
araba sürdükten sonra kapılar otomatik kitlenmiyor neden??cevabını bilen varsa
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
11
5
5
4
Popular Days
Ara 16
24
Ara 17
14
Ara 18
4
Ara 19
3
Top Posters For This Question
Kerem Bozdoğan 11 posts
H. Cenk 5 posts
Murat Kav. 5 posts
Doğan Kurban 4 posts
Popular Days
Ara 16 2015
24 posts
Ara 17 2015
14 posts
Ara 18 2015
4 posts
Ara 19 2015
3 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...aman da aman... mis gibi yanık ECU kokusu geliyor. (bkn.başkalarının felaketini nakte çevirmenin dayanılmaz hafifliği)
Murat Kav.
sen yanmasan, ben yanmasam, biz yanmasak ...
Mert Yürüyen
adam çarpışma anında sync ile 112 ye çağrı gönderiyor da... kapıların kilitlerin mi deactive edemiyor. kızıyorum böyle şeylere
Bu soruda 45 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap