kenan yılmaz Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2015 araba sürdükten sonra kapılar otomatik kitlenmiyor neden??cevabını bilen varsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 5 dakika önce, Kaan Yagizer said: Yakın ya ... taş mı yiyicez? Evde çoluk, çocuk ekmek diye ağlasın mı? (bkn. https://www.youtube.com/watch?v=zy7FmRt-ojo ) taş değil de insan eti tüketimi konusunda oldukça iddialısın, sosyal medya da ki demeçlerden bu anlaşılıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 8 dakika önce, Kaan Yagizer said: Yakın ya ... taş mı yiyicez? Evde çoluk, çocuk ekmek diye ağlasın mı? (bkn. https://www.youtube.com/watch?v=zy7FmRt-ojo ) kaç para bi ecu? ben çocuğuma bi ecu alamayacak mıyım? çoluk, çocuk ekmeğini taştan çıkarır abi benim ecuma mı göz diktiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 7 dakika önce, Kerem Bozdoğan said: kaç para bi ecu? ben çocuğuma bi ecu alamayacak mıyım? ...alın tabi (bence hiiiiç mahsuru yok) hediyesi 4,200TL + KDV 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 1 saat önce, Cem Boneval said: Yahu emniyet kemerini taktıktan sonra eliniz direksiyona gelirken kilit düğmesine basmak gerçekten bu kadar zor mu? nerede o koltukların arasından omuzlarımızın çıkması pahasına tee arka koltuklara kada uzanarak kapıları kilitleyip/açtığımız günler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Aslında şöyle birşey var. Arabanın dışına çıkın. Arabayı kilitleyin.sonra kumandadan açma ve kapama tuşlarına basılı tutun. Araba 4 lüleri yakınca yeni bir şey aktif olacak. Kumandadan kapı açmaya tek basınca sadece şöför kapısı açılacak. 2 kez basınca yüm kapılar. Aslında bir nevi güzel çözüm bu da Şimdi yukarıda yazdıklarım arabada orj şekilde gelen sistem ve biz kumandadan aktif ediyoruz. Sorum ford un otomatik kilitlenmeyi güvenlik sebebiyle iptal etti diyenlere gelsin.Allah korusun kaza yaptık ve şöför kapısından bana çarptılar.Kapım açılacak gibi değil ve ben baygınım ama diğer 3 kapı sağlam ve kilitli.Yukarıdaki Ford un kurallarına uyan sisteme göre sadece şöför kapım açılabiliyorken beni arabadan nasıl çıkaracaklar.Madem güvenlik için bu sistemi iptal ettin faal olan sistem ne kadar güvenli? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Faruk Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 On Wednesday, December 16, 2015 at 16:21, Özer Aksu said: Fordun sitesinde nasıl yapılır anlatılmış incelemenizi tavsiye ederim. Bizim araçlarda destekliyor mu bilmiyorum http://owner.ford.com/how-tos/vehicle-features/locks-and-security/auto-locks.html Bu video da 2015 focus kriterlerini girince nasıl aktif edileceğini anlatıyor ama biz yapamıyoruz zannedersem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Olmuyor.. kontağı aç, 3 kere açma düğmesine bas, kontağı kapa , 3 kere açma düğmesine bas. Kontağı aç. Şimdi korna çalıyor yani programa girebiliyoruz. Ama bundan sonra aç-kapa yapınca kilit ışığı açık kalıyor bir şey olmuyor.yola çıkınca korna bir kere çalıyor. Bence programlama yöntemi farklı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 programlamayı bugün ben de denedim ama işe yaramadı. olmazsa olmaz bir özellik değil. bir sonraki arabam için olmazsa olmazlarım -kol dayama konsolu -koltuk ısıtma -dijital klima -pre heater+kış paketi(ön cam ve ayna ısıtma için) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 37 dakika önce, Kerem Bozdoğan said: programlamayı bugün ben de denedim ama işe yaramadı. olmazsa olmaz bir özellik değil. Ben bu sabah unlock-lock yaptığımız son aşamayı 3 kere yaparak bir daha denedim ama gene olmadı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 9 dakika önce, H. Cenk said: Ben bu sabah unlock-lock yaptığımız son aşamayı 3 kere yaparak bir daha denedim ama gene olmadı.. bizim araçlarda bu kombinasyonla ve OBD üzerinden yapılamadığına göre yazılımda hiç mevcut değil bu özellik sanırım. bu yüzden kombinasyonla ayara geçebilsek de aktif edemiyoruz anladığım kadarıyla. aslında bu yönde dikkate değer miktarda talep olsa bir güncelleme ile bu özelliği yazılıma eklerler mi acaba.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Eklemezler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2015 11 saat önce, Kerem Bozdoğan said: bizim araçlarda bu kombinasyonla ve OBD üzerinden yapılamadığına göre yazılımda hiç mevcut değil bu özellik sanırım. bu yüzden kombinasyonla ayara geçebilsek de aktif edemiyoruz anladığım kadarıyla. aslında bu yönde dikkate değer miktarda talep olsa bir güncelleme ile bu özelliği yazılıma eklerler mi acaba.. OBDden yapılamadığı nerden çıktı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2015 bizim araçlarda bu kombinasyonla ve OBD üzerinden yapılamadığına göre yazılımda hiç mevcut değil bu özellik sanırım. bu yüzden kombinasyonla ayara geçebilsek de aktif edemiyoruz anladığım kadarıyla. aslında bu yönde dikkate değer miktarda talep olsa bir güncelleme ile bu özelliği yazılıma eklerler mi acaba.. OBDden yapılamadığı nerden çıktı? @ozan kar geriye doğru yeniden okudum obdden olmadığını nereden çıkardım ben de anlamadım. Kaan abi 4200+kdv diyince aklım fikrim ağrıdı seni ankarada denk getirebilirsem deneyelim obdden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2015 Ford demekki bu özelliği sadece Amerikada sundu. Belki zamanla Avrupaya da gelir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nusret Ziya Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2015 Ben OBD kablo ile hem oto kilitleme hem de yokuş kalkış desteğini aktif ettim, hem de 5 farklı aracı. Tüm arkadaşlarım duacı bana Yalnız makyajlı kasada çalışmadı program. Sanki firewall varmış benzeri bir uyarı vermişti, tam hatırlayamadım şimdi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
kenan yılmaz
araba sürdükten sonra kapılar otomatik kitlenmiyor neden??cevabını bilen varsa
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
11
5
5
4
Popular Days
Ara 16
24
Ara 17
14
Ara 18
4
Ara 19
3
Top Posters For This Question
Kerem Bozdoğan 11 posts
H. Cenk 5 posts
Murat Kav. 5 posts
Doğan Kurban 4 posts
Popular Days
Ara 16 2015
24 posts
Ara 17 2015
14 posts
Ara 18 2015
4 posts
Ara 19 2015
3 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...aman da aman... mis gibi yanık ECU kokusu geliyor. (bkn.başkalarının felaketini nakte çevirmenin dayanılmaz hafifliği)
Murat Kav.
sen yanmasan, ben yanmasam, biz yanmasak ...
Mert Yürüyen
adam çarpışma anında sync ile 112 ye çağrı gönderiyor da... kapıların kilitlerin mi deactive edemiyor. kızıyorum böyle şeylere
Bu soruda 45 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap