kenan yılmaz Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2015 araba sürdükten sonra kapılar otomatik kitlenmiyor neden??cevabını bilen varsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 (düzenlendi) 30 dakika önce, Özer Aksu said: Fordun sitesinde nasıl yapılır anlatılmış incelemenizi tavsiye ederim. Bizim araçlarda destekliyor mu bilmiyorum http://owner.ford.com/how-tos/vehicle-features/locks-and-security/auto-locks.html İlginç, eskiden focus 1'dekine benzer bir sistem anlatıyor. Kapıda kilit anahtarı olanlarda çalışabilir, makyajlılar denesin derim.. "Bu işlemi 30 saniye içinde bitirin. Aracı çalıştırın, kilit açma tuşuna 3 kes basın, arabayı stop ettirin, kilit açmaya 3 kez basın, arabayı çalıştırın, önce kilit açmaya, sonra kilitle tuşuna basın. Tek ses ise oto-kilit kapalı, çift ses duyar iseniz, oto-kilit aktif olacak.." (sistemi kapatmak için, aynı sistemi tekrar edip, sondaki aç-kilitle yerine kilitle-aç yapın).. Aralık 16, 2015 Murat Kavuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 16 dakika önce, Murat Kavuk said: İlginç, eskiden focus 1'dekine benzer bir sistem anlatıyor. Kapıda kilit anahtarı olanlarda çalışabilir, makyajlılar denesin derim.. "Bu işlemi 30 saniye içinde bitirin. Aracı çalıştırın, kilit açma tuşuna 3 kes basın, arabayı stop ettirin, kilit açmaya 3 kez basın, arabayı çalıştırın, önce kilit açmaya, sonra kilitle tuşuna basın. Tek ses ise oto-kilit kapalı, çift ses duyar iseniz, oto-kilit aktif olacak.." (sistemi kapatmak için, aynı sistemi tekrar edip, sondaki aç-kilitle yerine kilitle-aç yapın).. yarın deneyebilirim, keşke bu yöntem işe yarasa. bugün de denerdim ama otoparkta sağ ön kapıdan öptüler arabayı, düzeltmeye verdim yarın çıkacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 o yöntem F3te işe yaramıyor, ayar moduna giriyor ama ayarlama yapmıyor. Konu açmıştım. @Kerem Bozdoğan MCAda hiç deneme yapmadım, deneriz ama sorumluluk kabul etmem. ekleme: daha önemlisi yılbaşında ankarada olmayacağım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 o yöntem F3te işe yaramıyor, ayar moduna giriyor ama ayarlama yapmıyor. Konu açmıştım. @Kerem Bozdoğan MCAda hiç deneme yapmadım, deneriz ama sorumluluk kabul etmem. ekleme: daha önemlisi yılbaşında ankarada olmayacağım [emoji4] Sorumlulğu ben üstlenirdim de denk gelemiyoruz yılbaşında, sağlık olsun kablo bulabilirsem deneyeyim, aliexpressten alınan kablo okuma/yazma yapıyor mu yoksa yazma için kabloyu modifiye ermek gerekir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 o yöntem F3te işe yaramıyor, ayar moduna giriyor ama ayarlama yapmıyor. Konu açmıştım. @Kerem Bozdoğan MCAda hiç deneme yapmadım, deneriz ama sorumluluk kabul etmem. ekleme: daha önemlisi yılbaşında ankarada olmayacağım [emoji4] Sorumlulğu ben üstlenirdim de denk gelemiyoruz yılbaşında, sağlık olsun [emoji4] kablo bulabilirsem deneyeyim, aliexpressten alınan kablo okuma/yazma yapıyor mu yoksa yazma için kabloyu modifiye ermek gerekir mi? Modifiyeden değilde çok dandik olmasından sorun çıkabiliyor. Modifiye olmadan tüm dtcleri silemezsiniz ama önemli değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 ...aman da aman... mis gibi yanık ECU kokusu geliyor. (bkn.başkalarının felaketini nakte çevirmenin dayanılmaz hafifliği) 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 5 dakika önce, Kaan Yagizer said: ...aman da aman... mis gibi yanık ECU kokusu geliyor. (bkn.başkalarının felaketini nakte çevirmenin dayanılmaz hafifliği) Kaan abi köşede bekleyip ellerini ovuşturan yaramaz çocuk modunda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 54 dakika önce, Kaan Yagizer said: ...aman da aman... mis gibi yanık ECU kokusu geliyor. (bkn.başkalarının felaketini nakte çevirmenin dayanılmaz hafifliği) sen yanmasan, ben yanmasam, biz yanmasak ... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan erden Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 21 saat önce, Doğan Kurban said: Hayır işin gülünç tarafı şu. Yahu f3 harici tüm arabalar hareket edince kapıyı otomatik kilitliyor. Sadece f3 kilitlemiyor.Makyajlı da sanırım kilitliyor. Sebep? makyajlıda kilitlemiyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 18 dakika önce, Serkan erden said: makyajlıda kilitlemiyor. obd'den ayara müdahale edince de mi kilitlemiyor yani? yoksa sadece ayar kombinasyonunu mu denediniz? obd müdahalesiyle de olmuyorsa yok yere yakmayayım ecuyu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Telaşa mahal yok. akşam işten çıkarken bu işlemi deneyeceğim. Olursa gaza gelip durup buraya mesaj da atabilirim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Yahu koskoca ford muhendislerinden daha mi iyi biliyosunuz. Kapilari kapatmamayi uygun gordulerse hasmetmeaplari demek ki bi bildikleri var. Niye bozuyorsunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Yahu emniyet kemerini taktıktan sonra eliniz direksiyona gelirken kilit düğmesine basmak gerçekten bu kadar zor mu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 37 dakika önce, Cem Boneval said: Yahu emniyet kemerini taktıktan sonra eliniz direksiyona gelirken kilit düğmesine basmak gerçekten bu kadar zor mu? Cem bey haklısınız aslında zaten zamanla reflekse dönüyor elim gidiyor artık düğmeye ama otomatik kilitlemeyi de işte insan bi arıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 3 saat önce, Kerem Bozdoğan said: yok yere yakmayayım ecuyu Yakın ya ... taş mı yiyicez? Evde çoluk, çocuk ekmek diye ağlasın mı? (bkn. https://www.youtube.com/watch?v=zy7FmRt-ojo ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
kenan yılmaz
araba sürdükten sonra kapılar otomatik kitlenmiyor neden??cevabını bilen varsa
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
11
5
5
4
Popular Days
Ara 16
24
Ara 17
14
Ara 18
4
Ara 19
3
Top Posters For This Question
Kerem Bozdoğan 11 posts
H. Cenk 5 posts
Murat Kav. 5 posts
Doğan Kurban 4 posts
Popular Days
Ara 16 2015
24 posts
Ara 17 2015
14 posts
Ara 18 2015
4 posts
Ara 19 2015
3 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...aman da aman... mis gibi yanık ECU kokusu geliyor. (bkn.başkalarının felaketini nakte çevirmenin dayanılmaz hafifliği)
Murat Kav.
sen yanmasan, ben yanmasam, biz yanmasak ...
Mert Yürüyen
adam çarpışma anında sync ile 112 ye çağrı gönderiyor da... kapıların kilitlerin mi deactive edemiyor. kızıyorum böyle şeylere
Bu soruda 45 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap