Mustafa Çetin Oluşturma zamanı: Aralık 21, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 21, 2015 Forum a internette dolasirken buldum. Aracimda bazi degisiklikler yapmak istiyorum sizinde tavsiyeniz uzerine.yapmak istediklerim sunlardir. -photon h7 ampul ve h11 sis lambalari -amerikan park -egzoz sistemi -ön lip -arka difuzor -spoiler -yan marspiyeller Vb. Gibi degisiklikler yapmak istiyorum yorumlarinizi bekliyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Aracimda sadece ses sistemi vardir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Başlığınızı ve içeriğinizi düzenledim, lütfen bundan sonra daha dikkatli başlık seçimi yapınız aksi hallerde kapanabilir/silinir. Ne tür tavsiye bekliyorsunuz, bu işler zevk işi. Geçmiş başlıkları kontrol edebilirsiniz kararsızsanız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2015 Yakupunda dediği gibi belki tek bi jant bi liple bile görsellik değişir forumda bu araç için yapilabilecek herseyin bi konusu var arastirin kafi gelecektir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap