Olcay Atay Oluşturma zamanı: Aralık 22, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 22, 2015 merhabalar 2010 model focus 2 trend aracım ruhsatta "otomobil (arazi taşıtı)" olarak geçiyor haftaya muayeneye gidecem herhangi bir sorun olurmu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2015 geçen hafta 9 yıllık toyota corolla dizel şirket aracımız trafikde benzinli geçiyor diye muayeneden kaldım, görevliye isyan ettim yapacak birşey yok trafikden düzelltireceksin dediler bu 9 yıllık süreçte 3 defa Tuvtürk de muayene oldu hiç kimse birşey demedi, tekrar gitgel muayeneye gir bir günüm giti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2015 Otomobil ve arazi taşıtları aynı kapsamda vergilendirildiği için muhtemelen bir problem çıkmaz. En fazla savaş halinde arabana sefer görev emri çıkar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2015 6 saat önce, Olcay Atay said: merhabalar 2010 model focus 2 trend aracım ruhsatta "otomobil (arazi taşıtı)" olarak geçiyor haftaya muayeneye gidecem herhangi bir sorun olurmu Olcay merhaba, olabilüde olmayabilüde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Atay Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 18 saat önce, Hakan Saraylı said: Otomobil ve arazi taşıtları aynı kapsamda vergilendirildiği için muhtemelen bir problem çıkmaz. En fazla savaş halinde arabana sefer görev emri çıkar haha bu güzelmiş sefer görev emri iyide 4x4 araç kullanmıyoruz ki jip de değil bindiğimiz araç. alt tarafı sedan focus. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gökhan ADIGÜZEL Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 Arkadaşımın aracı 1.6 olmasına rağmen ruhsatta 2.0 görünüyordu. Dilekçe falan verildi, bir kaç defa da git gel yaptı düzeltti. Muayeneyi bilmem ama ilgilenin bence size de düzelsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Kabasakal Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 Aracım Hb ruhsatta 4k diye geciyor muayeneden ben ve önceki sahibide gecmiş Ayrıca sigortada Sw diye geciyor daha hıc kazalık bir durum yasamadım bir tek kaskoda 5K Hb diye geciyor sanırım Trafik Tescilin hatası için Tekrar evrak parası vermek işime gelmiyor açıkcası Sonucta Tespit makamı onlar ben değilim Alırken de hiç dikkat etmemiştim 4k mı 5k mı yazdıgına aceleye gelmişti trafik işlemleri biraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Olcay Atay
merhabalar
2010 model focus 2 trend aracım ruhsatta "otomobil (arazi taşıtı)" olarak geçiyor
haftaya muayeneye gidecem herhangi bir sorun olurmu
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap