Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 1 dakika önce, Teoman Saraç said: Kimler alıyomuş Trend ya da trend x aracı? Bende de trend var.... Ha herzaman herkes doluyu almak ister ama şartlar bazen ters gidiyor.. Pazarı var fordun herzaman... Filo. Bunun sebebi kötü veya işe yaramaz veya boş olmasından değil. En ucuz o olduğundan. Trend vb fazla olması style'da piyasa olmadığı anlamına gelmediğini dile getirmek istedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 Piyasası var herzaman onda şüphe yok. Ayrıca bizim gibilerde Trend alır onu sonra Tit-x yapar.. Nolmuş yani.. ( Bkz. Doğan görünümlü şahin) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Can Kaya Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 Piyasası tabiki var ama trend ve trendx e göre yok denecek kadar az. Sahibinden com da 2330 trendx 1712 trend ve 381 tanede style var satılık. Style devede kulak kalmış. Dediğiniz gibi filolardan kaynaklı olabilir bu durum Bende style düşündüm ama gittiğim bayii de yoktu. Başka yerlerede bakamadım henüz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap