Ziya Durak Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2015 Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce almış olduğum gündüz ledlerinin sonunda montajını yaptırdım. Ben begendin :)almayı düşünen arkadaşlar için resimleri ekliyorum ve yorumlarınızıda bekliyorum. 3 fonksiyonlu. 1. gündüz ışık şiddeti orijinal deki gibi yüksek - 2. farlar yanınca led %50 kısılıyor - 3.sinyal yandığında gündüz led sarı ışığa dönüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 öncelikle hayırlı olsun... AMA; sizin zaten orjinal titanium X paket dahilinde OEM Bi-Xenon farlarınız ve DRL'leleriniz mevcut... Neden bu kadar eğreti duran bir ekipman taktınız anlayamadım... Araca hiç uymuyor, karşıdan geleni de rahatsız ettiğine eminim. Yani çıkıntılık yapmak için yazmıyorum yanlış anlamayın ama gerçekten yakıştıramadım ben 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Zevk meselesi tabi de; ciddi kötü durmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Çok kötü durmuş zaten orjinal titanium X paket dahilinde OEM Bi-Xenon far ve DRL'leleriniz mevcut byunlara gerek yok diye düşünüyorum. Üzerine para verseler aracıma takmam bunları, zevk meselesi saygı duyarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ziya Durak Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Bir saat önce, Mert Yürüyen said: öncelikle hayırlı olsun... AMA; sizin zaten orjinal titanium X paket dahilinde OEM Bi-Xenon farlarınız ve DRL'leleriniz mevcut... Neden bu kadar eğreti duran bir ekipman taktınız anlayamadım... Araca hiç uymuyor, karşıdan geleni de rahatsız ettiğine eminim. Yani çıkıntılık yapmak için yazmıyorum yanlış anlamayın ama gerçekten yakıştıramadım ben Teşekkürler. Benim gözüme hoş ve etkileyici gözüktü nedense (ahh şu zevkler) Eğreti durma olayı çıkıntı olduğundan olabilir mi. ızgara kesip içine gömsem mi acaba diyorum. Işık şiddeki o kadar güçlü değil ki karşıdan gelenin gözüne alması imkansız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Gömülmesi gerekiyor zaten böyle daha da olmamış Diğeri zevk tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Şimdi, Ziya Durak said: Teşekkürler. Benim gözüme hoş ve etkileyici gözüktü nedense (ahh şu zevkler) Eğreti durma olayı çıkıntı olduğundan olabilir mi. ızgara kesip içine gömsem mi acaba diyorum. Işık şiddeki o kadar güçlü değil ki karşıdan gelenin gözüne alması imkansız. aynen, içeri gömülü olsa daha iyi olur. o şekilde hazır ürünler vardı belki bunlarda o hale getirilebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan UÇAR Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Hocam hayırlı olsun öncelikle. Ürünün renk sıcaklığı ile oem drl nin renk sıcaklığı kaç acaba ? Renkleri farklı gibi gözüktü. Zevkler tartışılmaz tabiki de ama bunların düz ledlerinden olsa daha iyi durur gibi geldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ziya Durak Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 12 dakika önce, Yakup Çağatay said: Gömülmesi gerekiyor zaten böyle daha da olmamış Diğeri zevk tabi. Led ızgara paneli üzerine montajlanmış geldi direk orijinal panel çıkartıp bunu taktık kolaya kaçtık galiba. Bi kesme işlemi yaptırayım yada yapayım en iyisi ben. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Önce hayırlı olsun. Ama bende kusura bakmazsanız beğenmedim. Emanet tarzı durmuş. Belki gömülse değişebilir. Ama ışık hem orj var hemde bi-xenon varken bukadarı fazla gibi... Düz ya da dikine olsa ya da gömülse farklı olur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ziya Durak Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 56 dakika önce, Gökhan UÇAR said: Hocam hayırlı olsun öncelikle. Ürünün renk sıcaklığı ile oem drl nin renk sıcaklığı kaç acaba ? Renkleri farklı gibi gözüktü. Zevkler tartışılmaz tabiki de ama bunların düz ledlerinden olsa daha iyi durur gibi geldi. Teşekkürler. Aslında alırken ona pek dikkat etmedim. Ama gündüz led de ve far yanınca yüzde 50 kısık yandığı için rahatsız etmiyor. Yalnız sinyal ler biraz zayıf kaldı gündüz net belli olmuyor. Hava biraz kararınca onda da sorun yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Gömülmesi gerektiği fikrine +1 Şu yatay ya da dikey tek şerit olanları daha güzel bence ki sizde zaten DRL mevcut o sebeple tek şerit olanları da elzem değil; nacizane fikir; zevkler tartışılmaz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Beğendiyseniz mesele var.... Dışarıda durduğu için biraz sırıtmış, içeri gömük olsa yani daha orjinal bi görüntü olsa daha güzel olurdu. Orjinal led farlarınız varken bence de gerek yokmuş, biraz abartı olmuş ama işte zevk meselesi... Ama içeri gömün... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 öncelikle hayırlı olsun... AMA; sizin zaten orjinal titanium X paket dahilinde OEM Bi-Xenon farlarınız ve DRL'leleriniz mevcut... Neden bu kadar eğreti duran bir ekipman taktınız anlayamadım... Araca hiç uymuyor, karşıdan geleni de rahatsız ettiğine eminim. Yani çıkıntılık yapmak için yazmıyorum yanlış anlamayın ama gerçekten yakıştıramadım ben Teşekkürler. Benim gözüme hoş ve etkileyici gözüktü nedense [emoji4] (ahh şu zevkler) Eğreti durma olayı çıkıntı olduğundan olabilir mi. [emoji4] ızgara kesip içine gömsem mi acaba diyorum. Işık şiddeki o kadar güçlü değil ki karşıdan gelenin gözüne alması imkansız. Orj ızgaranın o kısmında yeri var zaten.Bence deneyin yoksa gerçekten güzel olmamış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ziya Durak Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 led i içine gömdürmek için dün uğraştım, tabi daha estetik durması acısından da ama olmadı, yani olur tabi de uğraşmak lazım biraz olması için kesip biçmek :). o yüzden böyle kullanalım bakalım şimdilik bi kaç resim daha sunayım. uzaktan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap