H. Cenk Oluşturma zamanı: Aralık 26, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 26, 2015 Elimde bir müzik albümü var. 1969 yılından. Bu albüm çok nadirdir. İçindeki şarkıları albüm haliyle youtube da bulamıyorum. Zaman zaman işte falan dinlemek istiyorum. Sadece 1 veya 2 şarkı konserlerde kötü kayıtlar olarak var. Yıllardır kullanmama rağmen bilgisayar cahili sayılırım. Şimdi normal windows ile şarkıları CDden bilgisayara atıp sonra da üstüne albüm kapağı bindirip video haline getire bilir miyim ? (Böylece youtube a yükleyebilirim). Albüm : Supertramp ilk albümü Supertramp. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 ytd diye bir program kullnıyorum youtube taki herşeyi çevirebiliyor ama bunu yaparma bilgi ilemcilere sormak lazım ama mantık şöyle önce bir gmail adresi alıp youtube giriş yapıp öyle yüklemeniz @servet özkan @Ozan Kar daha iyi bilir ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 10 dakika önce, Serkan Karakoca said: ytd diye bir program kullnıyorum youtube taki herşeyi çevirebiliyor ama bunu yaparma bilgi ilemcilere sormak lazım ama mantık şöyle önce bir gmail adresi alıp youtube giriş yapıp öyle yüklemeniz @servet özkan @Ozan Kar daha iyi bilir ... benim sorunum elimdeki albüm CDlerini bilgisayara aktarıp .mp4 yapabilmek . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 @H. Cenk sana yılbaşı hediyesi olsun, özel mesajlara bak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Abi youtup bu linkte windows live movie maker'ı önermiş: https://support.google.com/youtube/answer/1696878?topic=2888648&hl=en Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Müzik dosyalarını envai çeşit formata çeviren ve bunu ücretsiz ve gayet başarılı halleden bir program var benim kullandığım: http://www.nch.com.au/switch/index.html 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 7 saat önce, Cem Boneval said: @H. Cenk sana yılbaşı hediyesi olsun, özel mesajlara bak Abi teşekkürler. Bunu indirip yeni yılda youtube a yukleyeyim. Şu an uploadum 0.15 lere indi de kota aşımı nedeniyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2015 7 saat önce, H. Cenk said: Abi teşekkürler. Bunu indirip yeni yılda youtube a yukleyeyim. Şu an uploadum 0.15 lere indi de kota aşımı nedeniyle. Youtube'da zaten... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2015 5 saat önce, Cem Boneval said: Youtube'da zaten... Oyleymis abi sonradan farkettim.Favorilere aldım hemen. Işte rapor yazarken kullanırım Sever misiniz o albümü , sonraki lerden biraz farklıdır. 1 yıl sürmüştü alabilmem benim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2015 ytd diye bir program kullnıyorum youtube taki herşeyi çevirebiliyor ama bunu yaparma bilgi ilemcilere sormak lazım [emoji4] ama mantık şöyle önce bir gmail adresi alıp youtube giriş yapıp öyle yüklemeniz [emoji3] @servet özkan @Ozan Kar daha iyi bilir ... benim sorunum elimdeki albüm CDlerini bilgisayara aktarıp .mp4 yapabilmek . 4K video downloader Tabi telif Hakkı mevzuları size kalmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap