G.Ercan Oluşturma zamanı: Aralık 26, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 26, 2015 Antalya'dan merhabalar. Malum focuslarda arka ve arka yancamlar renkli. Öncamlara da film çektirmek istiyorum(arkayanların bir ton açığı,en arka camla aynı tonda) fakat renkli cam ile ton,uyum farkı vs olur mu,sırıtır mı? Daha önce film çektiren üye var mıdır? Görüşleriniz ve tavsiyeleriniz için şimdiden tesekkur ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aziz AY Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Bi onceki aracima Llumar marka cektirmistim. Ton farki oluyor tabiki. İki resim ekledim, buyurun belki sorularinizi daha iyi cevaplar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
G.Ercan Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 (düzenlendi) @azizay tesekkurler foto iyi oldu. Aralık 26, 2015 G.Ercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Zaten önlere bir ton açığı çektireceksiniz. Ton farkı derken? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Ton işi markadan markaya değişir, bu iş internette değil sokakta halledilmesi gerekiyor. Buradan marka araştırıp sonra yerinde tonlara bakmak lazım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Cezası olduğunu da unutmamak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Ben Suntec marka cam filmi 2 numara yaptırdım, fena olmadı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2015 (düzenlendi) son günlerde tv de haber vardır baktıysanız.. kadın film çektirmiş, polis ceza yazmış, mahkemeye gitmiş kadın. tacizden kurtulmak görülmemek için çektirdim demiş. hakim haklı bulmuş vs vs. şimdide magandalar her filmli arabayı kadın kullanıyor diye tacizi arttırırlarsa bak curcunaya bizim camların uv yi kesmesi çok iyi.. görsel açıdan yaptırılıyorsa birşey diyemem ama normalde gerek yok.. güneş vursa bile insanın kolu yanmıyor, ama arabada sigara içmek tercih ediliyor veya klima yerine cam açmak tercih edilirse, güneş sol kolunuzu kavuracaktır. hoş film olmuş olmamış farketmez cam açık olduktan sonra.. Aralık 27, 2015 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2015 1 saat önce, Mehmet Demir said: son günlerde tv de haber vardır baktıysanız.. kadın film çektirmiş, polis ceza yazmış, mahkemeye gitmiş kadın. tacizden kurtulmak görülmemek için çektirdim demiş. hakim haklı bulmuş vs vs. şimdide magandalar her filmli arabayı kadın kullanıyor diye tacizi arttırırlarsa bak curcunaya bizim camların uv yi kesmesi çok iyi.. görsel açıdan yaptırılıyorsa birşey diyemem ama normalde gerek yok.. güneş vursa bile insanın kolu yanmıyor, ama arabada sigara içmek tercih ediliyor veya klima yerine cam açmak tercih edilirse, güneş sol kolunuzu kavuracaktır. hoş film olmuş olmamış farketmez cam açık olduktan sonra.. Bizim camlar gercekten uv limi okadar arastirdim servise sordum cevap alamamistim arka 3 lümü yoksa hepsimi Bende birtürlü önlere film cektirtemedim ceza yerim diye zaten yeterince ceza geliyor şu fahriler yüzünden Birde arkaya çektirtecektim hem yandan darbe aninda patlamasin hemde uv olsun diye iyice kararsiz oldum simdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2015 @Serkan Uyanık tam bilmiyorum ama focus ta yazıyor mu? eski arabamın ön camı mesela %90 transparan, yanlar %80 gibi ifadeler vardı.. kısaca yanlar daha korumalı.. karartılmışlar zaten iyi koruma sağlıyor.. ben araba sürerken cam açmam, kolumun yandığıda hiç olmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aziz AY Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2015 Focus icin konusursam, Film cektirmeden once benim sol kolum yaniyordu hatta kizardigi oldu bi kac kez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 ben aracıma elgard marka 1 nolu film taktırdım. arkaya göre biraz açık duruyor tabi,ancak bi ihtimal polis laf edebilir düşüncesiyle 2 no taktırmadım. fakat kötüde durmuyor. gece trafiğinde dikiz aynadan gelen yansımaları zayıflattı.gözümü rahatsız etmiyor artık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdoğan G. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2016 @Aziz AY Aziz Bey Llumarın hangi model, kaç numara olanı var ön camlarda acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap