Olcay Atay Oluşturma zamanı: Aralık 28, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 28, 2015 merhabalar, cumartesi focus 2 aracımı muayeneye götürdüm "sol rotilde boşluk var, ağır kusur" yazmışlar. ne yapmam gerek rotil değişecek mi ? başka bir ayar yaptırmak da gerekirmi tekrar muayeneden kalmamak için teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 değişecek, değiştirmişken diğer tekeride değişin.. illaki o da gitti gidecek hale gelmiştir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 8 dakika önce, Mehmet Demir said: değişecek, değiştirmişken diğer tekeride değişin.. illaki o da gitti gidecek hale gelmiştir.. + 1 Rot ayarı da yapılır herhalde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Atay Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Tekerde bişey yok ki lastiklerim daha yeni arka ile önü mü değiştir demek istiyorsunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Atay Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 sol rotilin değişmesi ve rot ayarı ile birlikte bana takriben kaç tl ye patlar sizce ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Bir saat önce, Olcay Atay said: sol rotilin değişmesi ve rot ayarı ile birlikte bana takriben kaç tl ye patlar sizce ? Sağ Rotilinde değişmesi gerektiğinden bahsetmiş Mehmet hocam.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Olcay Atay
merhabalar,
cumartesi focus 2 aracımı muayeneye götürdüm "sol rotilde boşluk var, ağır kusur" yazmışlar.
ne yapmam gerek rotil değişecek mi ? başka bir ayar yaptırmak da gerekirmi tekrar muayeneden kalmamak için
teşekkürler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap