Osman Çağıldak Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2015 Herkese merhabalar daha önce açtığım konuda ses sistemi taktırdığımı söylemiştim .Şimdi şöyle bi sorunum var araba çalışır haldeyken ve hareket halindeyken gaza yüklendiğimde ara ara ses sistemi sesi kesiyor birkaç saniyeliğine bunun sebebi ne olabilir ve önerileriniz nelerdir? şimdiden teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 sistem olarak ne var ? yüklü bir sistemse akü yetmiyor olabilir ! yada kablolar yeterli kalınlıkta olmayabilir montaj yaptırdığınız yere giderek bence bir kontrol ettirin ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Çağıldak Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 JBL CS760C 150 watt Component önlere, JBL GTO6508C 210 watt Component arkalara Mg audio anfi JBL 20cm slim Subwoofer var montaj yaptırdığım yerle bugün görüştüm sistemsel olarak herhangi bir problem olmadığını yapmaması gerektiğini söyledi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 anfi kaç kanal anlık komple mi kesiliyor ses yoksa atıyorum bas kesilip tizler devam mı ediyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Çağıldak Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 4 kanal anlık komple kesiliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Erki Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 aynı problem bende de vardı aküdeki sigortadan yada teybin arkasındaki çeviriciden oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Çağıldak Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2016 @hüseyinerki hüseyin hocam sizin problem tam olarak bu muydu ? çok sinirimi bozmaya başladı bu durum yolda giderken birden kesiyor 1 2 saniyeliğine sonra geri geliyor birde sizde hangisini değiştirdiler hocam @Hüseyin Erki yanlış bilgi vermiş gibi de olmayayım hocam gaza basınca dedim ama hareket halindeyken yapıyor işte kısa süreliğine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Erki Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Bende de aynı şekilde biniyorsun hareket ediyorum yolda ilerlerken bir anda kesiyor sonra tekrar geri geliyor benim ki bu sebeplerden idi tahminimce sizde de aynısı olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Çağıldak Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 sizde neyi değiştirdiler hocam @Hüseyin Erki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Yahu niye yoruluyorsun hocam, kime taktirdiysan sistemi goster cozsun Sen ben tahmin yuruterek pek bisey ortaya cikaramayiz ki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Çağıldak Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 herkese teşekkürler sorun çözüldü ... sıkıntımız dönüştürücüdenmiş ses sistemci dandik 15 tl lik dönüştürücü takmış. başka bi ses sistemciye gittim saolsun çok yardımcı oldu onu değiştirdi 100 tl ye dijital cadence dönüştürücü taktık . şimdilik bi sorun yok . 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 olay bu işte ucuz dönüştürücü ve ucuz sigorta ... ses sisteminde iyi usta bütçe ve işten anlamak önemli ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Çağıldak Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 aynen hocam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap