Erkan Aydın Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2011 focus larda serit takip sistemi varmı .varsa hangi modellerde bilginiz varmı. apple da tanıtımı var orada serit takip sistemi var diyo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 benim çevrem de arkadaşlarım da ınsignia var hepsi yakıtından şikayetçi yakıtı resmen içiyor diyorlar.bende almak istedim ama uslu durmaz hızlı sürerim diye almadım ...180 hp turbo varken aheste aheste gitmek bana göre değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 (düzenlendi) ınsignia 2.0 essentiamı ne 2.0 dizel en alt donanımını 73 Bin TL ye satıyorlardı geçen Opanda Ankarada....Gayet yeterli bir araç aslında,çok iciğine cıcığına balmıyorsanız tabii..Fakat bendeki donanımların yarısı bile yoktu üzerinde...Fakat üst segmentte 2.0 Dizel bir araba olsun,çokda donanım takmam diyenler için En alt donanım İnsignia harika bir araba diyorum.... Aralık 10, 2011 Bora A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Sana bir sır vereyim mi? Ben Focus'u yağmurlu havada hiç dışarı çıkartmadım, yağmura da yakalanmadım, sadece geçen akşam işten gelirken bir iki kar attı, hemen gaza yÜklendim ve sakin ve huzurlu yuvasına soktum Focus'u, en dip tarafta şimdi, önÜnde emektar Europa var. Focus sessiz, sakin yuvacığındaduruyor mevsimin kış olması sebebiyle haklısın ama asfalt ıslandığı zaman parlama yapıyor.benim da gözler az biraz bozuk göremem.ondan dolayı xenon a pek sıcak bakmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 benim çevrem de arkadaşlarım da ınsignia var hepsi yakıtından şikayetçi yakıtı resmen içiyor diyorlar.bende almak istedim ama uslu durmaz hızlı sürerim diye almadım ...180 hp turbo varken aheste aheste gitmek bana göre değil. Benim arkadaşlarım da; gidişinden memnunlar ama iyi gitmenin bedelinden şikayetciler. Bu motor yakında daha torklu ve daha az yakan yeni bir 1.600cc turbo motor ile değişecek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 ınsignia 2.0 essentiamı ne 2.0 dizel en alt donanımını 73 Bin TL ye satıyorlardı geçen Opanda Ankarada....Gayet yeterli bir araç aslında,çok iciğine cıcığına balmıyorsanız tabii..Fakat bendeki donanımların yarısı bile yoktu üzerinde...Fakat üst segmentte 2.0 Dizel bir araba olsun,çokda donanım takmam diyenler için En alt donanım İnsignia harika bir araba diyorum.... insignia da yedek parça izmirden geliyormuş.aksaklıklar yaşanabiliyor muş.benim arkadaşın sol arka stop lambası su alıyordu,garanti kapsamında değiştirmek istedi baya uğraştı..bende bu tarz belirsizlikleri hiç sevmem:( Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Bu motor yakında daha torklu ve daha az yakan yeni bir 1.600cc turbo motor ile değişecek. Hiç uğraşmasın opel. Hazır yapılmışı var. Ecoboost. Tam marka fanatiği oldum ben yaa... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Benim arkadaşlarım da; gidişinden memnunlar ama iyi gitmenin bedelinden şikayetciler. Bu motor yakında daha torklu ve daha az yakan yeni bir 1.600cc turbo motor ile değişecek. biz türk sürücülerinin hayali gidişi iyi güzel,güçlü sessiz cep yakmayan araçlar bunlar da şuan itibariyle yok sanırım ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Hiç uğraşmasın opel. Hazır yapılmışı var. Ecoboost. Tam marka fanatiği oldum ben yaa... bizde aracımızın fanatiğiyiz.sakın yanlış anlaşılmasın.En iyi araba sahibi olduğun arabadır:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Aman birazdan Cem boneval Abimiz konuya girer yine insignia için ''nafile muhabbet'' uyarısını yapar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Nafile değilde, uygun olmayan başlık uyarısı yapabilir.. Şerit takip ile alakası yok 8. mesaj sonrası (40. mesaja kadar) Eğer ki uygun konular açıp tartışılır ise sizden sonra ki üyeler okuyup bilgilenir..Uygunsuz devam eden konular siteyi bitirir.. Saygı ve Sevgi ile... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Yakup nen var kuzum; bu gece pek bir konsantre ve fevrisin lakin... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Dağılmasın konular bozulmasın aralar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Hayır...Yok..Daha doğrusu şöyle,Titanyum F3 lerde viraj aydınlatma lambaları varne tarafa direksiyon dönerse o taraftaki farın içinde o köşeyi aydınlatan bir ekstra far daha var....Bi-Xenon farlar var ama Titanyum x pakette..Ancak BiXenon farlarda aktif farlar şu an yok,yani karşıdan gelen yada öünüzdeki aracı algılayıp farları kısaya çeviren sistem avrupada var ancak henüz Türkiyede satışta diil..Sürüş Destek sistemi+Kör nokta sistemi ile birlikte 2012 de Türkiyede satışa sunulması ekleniyor....Videoda görülen adaptif yani sağa sola dönen BiXenon farlar ise yok,sadece Yükseklk ayarını kendiliğinden yapan BiXenon farlar var....Viraj aydınlatma işini sadece viraj lambalarıyla yapıyor fakat ben çok memnunum gayet yeterli aydınlatması benim Titanyum X in.... bora bey titaniumda direksiyon dönünce vw deki gibi sisler yanıyormu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 bora bey titaniumda direksiyon dönünce vw deki gibi sisler yanıyormu? Sisler değil farların içinde ekstra far var,ne trafa çevirirsen yanıyor..Aynı işlev wv dekiyle...Ama çok hassas ve güzel işliyor ben çok memnunum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Sisler değil farların içinde ekstra far var,ne trafa çevirirsen yanıyor..Aynı işlev wv dekiyle...Ama çok hassas ve güzel işliyor ben çok memnunum... titx te var degılmı abı bende yoktur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Erkan Aydın
focus larda serit takip sistemi varmı .varsa hangi modellerde bilginiz varmı. apple da tanıtımı var orada serit takip sistemi var diyo
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
10
9
8
6
Popular Days
Ara 11
36
Ara 10
12
Ara 6
5
Ara 3
3
Top Posters For This Question
Bora A. 10 posts
oğuz mete 9 posts
Emre D. 8 posts
Ümit Vaysaloğlu 6 posts
Popular Days
Ara 11 2011
36 posts
Ara 10 2011
12 posts
Ara 6 2011
5 posts
Ara 3 2011
3 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Benim de tuzum olsun çorbada, gerçi eski yazdıklarımdan farklı değil ama olsun: 1. Yakup yerden göğe kadar haklı, mesaj içerikleri konu başlığından kopunca okuyucu için zorluk oluyor ve ilgi azal
Mertol Kip
Bence hiç uyarmasın. Direk sağ sinyali yakıp sağa çeksin dursun.
Bora A.
Hayır...Yok..Daha doğrusu şöyle,Titanyum F3 lerde viraj aydınlatma lambaları varne tarafa direksiyon dönerse o taraftaki farın içinde o köşeyi aydınlatan bir ekstra far daha var....Bi-Xenon farlar var
Bu soruda 55 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap