Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
arkadaşlar merhaba; aracımın (2015 model) sogutma sıvısı haznesi kaç litre acaba? bazı arkadaşlarım hazneye komple antifiriz koy su koyma diyorlar. bu doğru bir yaklaşımmıdır? ben pek katılmıyorum söylediklerine. ancak yinede merak ettim haznenin kaç litre aldığını.
Soru
Serkan erden
arkadaşlar merhaba; aracımın (2015 model) sogutma sıvısı haznesi kaç litre acaba? bazı arkadaşlarım hazneye komple antifiriz koy su koyma diyorlar. bu doğru bir yaklaşımmıdır? ben pek katılmıyorum söylediklerine. ancak yinede merak ettim haznenin kaç litre aldığını.
Serkan erden tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
5
5
4
Popular Days
Şbt 1
8
Ock 2
8
Nis 5
8
Ara 5
5
Top Posters For This Question
Kerem Bozdoğan 6 posts
Cem Boneval 5 posts
Mehmet Demir 5 posts
İbrahim Aydın 4 posts
Popular Days
Şbt 1 2016
8 posts
Ock 2 2016
8 posts
Nis 5 2016
8 posts
Ara 5 2016
5 posts
Popular Posts
Servet Ö.
Önemli not: Benim arabamda genleşme kabı alttan çatlamış hafiften sızdırıyormuş, bakımda farkedildi ve değiştirildi. Dikkat edin soğutma su seviyelerine.
Yakup Ç. A.
Bakın burada ne var http://www.focusclubtr.com/topic/10468-makyajlı-ford-focus-mca-teknik-detayları-2014-2015/
Cem Boneval
@Serkan erden soruyu niye sordun? Bu cevabı da etkileyecektir. Öncelikle haznenin kapasitesinin önemi pek yok, çünkü sonuçta bu hazne bir yanda
Posted Images
Bu soruda 43 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap