Misafir Oluşturma zamanı: Ocak 4, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 4, 2016 Merhaba arkadaşlar Aracım focus 1.6 ecoboost 182ps aracı sabahları calistirdigimda araç dışına çıktığımda yogun yanmis benzin kokusu alıyorum. Bu koku normal midir. Dumanı yanmış bir koku veriyor bununla karşılaşan var mı normal midir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Soğuk havadan dolayı tam yanmadan dışarı atılan benzin olmasın o? Motor ısındıktan sonra var mı aynı koku? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 (düzenlendi) 11 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Soğuk havadan dolayı tam yanmadan dışarı atılan benzin olmasın o? Motor ısındıktan sonra var mı aynı koku? Motor sıcakken o koku yok motor genelde soğukken bu koku var yakıt ile alakali olabilir mi Ocak 5, 2016 Misafir tarafından düzenlendi Metin düzenleme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Yakıtla ilgili değil, motorun soğuk olmasından kaynaklı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Kışın normal Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 @Özer Aksu nun bu başlıktaki 2. mesajı editlenmeli. Autocorrect acaip bir şey yapmış orayı. Kalıcı olmasın diye alıntı yapmadım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 5 dakika önce, H. Cenk said: @Özer Aksu nun bu başlıktaki 2. mesajı editlenmeli. Autocorrect acaip bir şey yapmış orayı. Kalıcı olmasın diye alıntı yapmadım Düzelttim imla hatası için kusura bakmayın @H. Cenk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap