Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
merhaba, uzun zamandır sormak istediğim bir konu var. Bugün problemi tekrar yaşayınca acaba yanlış mı kullanıyorum diye sormak istedim:
Araç düşük devirdeyken patinaja düşüp, antipatinaj (asr deniyor sanırım) devreye girdiğinde devir düşüp motor duruyor. Yüksek devirde sistem devreye girdiğinde problem yok. Şube aracımız fluence'da böyle bir durum yok. Teker kesik hareketlerle düşük devirde de olsa dönüyor. Herkeste bu böyle mi yoksa ben mi bir yerde hata yapıyorum?
Soru
Gökhan ADIGÜZEL
merhaba, uzun zamandır sormak istediğim bir konu var. Bugün problemi tekrar yaşayınca acaba yanlış mı kullanıyorum diye sormak istedim:
Araç düşük devirdeyken patinaja düşüp, antipatinaj (asr deniyor sanırım) devreye girdiğinde devir düşüp motor duruyor. Yüksek devirde sistem devreye girdiğinde problem yok. Şube aracımız fluence'da böyle bir durum yok. Teker kesik hareketlerle düşük devirde de olsa dönüyor. Herkeste bu böyle mi yoksa ben mi bir yerde hata yapıyorum?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Gökhan ADIGÜZEL tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 26 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap