Kaan Yagizer Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2016 Vallahi aşk düştü içime ... 12 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 İnsan görmeden bile sesine aşık olur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 ...gelse de binsem ... offf 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Oyuncağını yaptılar ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Akdaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Perfect. Sesine ürperdim vallahi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Bu adamların yerinde olmak isteyenler 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Şu durumda "hep vaat hep vaat hani icraat" der geçerim. Sıkı bir algı yönetimi ile güçlü bir beklenti yaratıldı. Alet neye muktedir görmeyi umuyoruz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Cem Hocam der ki (bence) "eeeeey otosan! getir bir GT, koy piste! bakalım neye benziyormuş..." Not: hayaller GT, gerçekler atmosferik focus! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Taktı otosan'a otosan ile ne ilgisi var canım Tarihleri belli, göreceğiz World Endurance Championship Schedule: April 17: 6 Hours of Silverstone, Great Britain May 7: 6 Hours of Spa, Belgium June 18/19: Le Mans 24 Hours, France July 24: 6 Hours of Nürburgring, Germany Sept. 3: 6 Hours of Mexico City, Mexico Sept. 17: 6 Hours of Circuit of the Americas (Lone Star Le Mans), U.S. Oct. 16: 6 Hours of Fuji, Japan Nov. 6: 6 Hours of Shanghai, China Nov. 19: 6 Hours of Bahrain, Bahrain Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 19 dakika önce, Yakup Çağatay said: Taktı otosan'a otosan ile ne ilgisi var canım Tarihleri belli, göreceğiz World Endurance Championship Schedule: April 17: 6 Hours of Silverstone, Great Britain May 7: 6 Hours of Spa, Belgium June 18/19: Le Mans 24 Hours, France July 24: 6 Hours of Nürburgring, Germany Sept. 3: 6 Hours of Mexico City, Mexico Sept. 17: 6 Hours of Circuit of the Americas (Lone Star Le Mans), U.S. Oct. 16: 6 Hours of Fuji, Japan Nov. 6: 6 Hours of Shanghai, China Nov. 19: 6 Hours of Bahrain, Bahrain kime takıcam ya başka ben mi getireyim arabayı, ohh ne kıyak iş o değilde... PS4'te Gran Tourismo gelsin endurance da bu aracı kullanmayı iple çekiyorum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Yaw hep mi uzaktan bakacağız bir tur binsek bu kez de ayrılması bir zoor, diğerlerinden aldığımız damak tadı tamamen gidecek tatsız bir yaşam yok getirmesinler binmeyelim diyor bir tarafım amaa diyer yarım da neler neler diyor pee:)..... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 21 dakika önce, Mert Yürüyen said: kime takıcam ya başka ben mi getireyim arabayı, ohh ne kıyak iş o değilde... PS4'te Gran Tourismo gelsin endurance da bu aracı kullanmayı iple çekiyorum... +1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 (düzenlendi) 29 dakika önce, Bekir B. said: bir tur binsek bu kez de ayrılması bir zoor, ...ya ben ne yapayım? ...bu garibanın durumu daha zor! Kimbilir kaç kere kullanmak zorunda kalacağım kuZu'yu, ondan sonra GT'den inip C-Max'a bineceğim. Tepeleme dolu olsa da (cam tavanı bilem var) çekeceğim o ızdırabı düşünebiliyor musunuz? O ruh halini & kasveti gözünüzde canlandırabilir misiniz? ...aradan günler geçecek, durum zamanla içime sinecek ... sonra al GT'yi, akşam Phoenix'e git diyecekler ... gideceğim ... iş bitince de ağlayarak C-Max'a geri döneceğim ... olacak iş değil yani. (bkn.tahsisli şirket aracını Mustang yapiim bari) Ocak 5, 2016 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 İşin zor abi, yerinde olmak istemezdim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 nerde çokluuuuk orda b.kluuuuuk... selametle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap