Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 1 dakika önce, Yakup Çağatay said: @Ozan Kar ile, yollara indik o gün. Hislerini test başlığına yazar artık Okursunuz Alınır alınır Arka difüzör kısmının fotosu varmı tam karşıdan. Eksoz felan görünür şekilde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 2 dakika önce, Yakup Çağatay said: @Ozan Kar ile, yollara indik o gün. Hislerini test başlığına yazar artık Okursunuz Alınır alınır focustan soğumuştu zaten şimdi yüzüne bakmaz. ozan ın mustang içinden fotosunu görünce "bu adam istanbula mı geldi" diye düşünmüştüm... iş üstündeymişsiniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 13 dakika önce, Doğan Kurban said: Arka difüzör kısmının fotosu varmı tam karşıdan. Eksoz felan görünür şekilde. Bir fark yok 2.3 ile aynı onlarda sitede var Video'da var arkadan çekim elimde başka foto yok olsa zaten koyardım Maldan kaçmıyorum, bol kepçe ne varsa burada. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 (düzenlendi) Bir saat önce, Yakup Çağatay said: Bir saat önce, Doğan Kurban said: Arka difüzör kısmının fotosu varmı tam karşıdan. Eksoz felan görünür şekilde. Bir fark yok 2.3 ile aynı onlarda sitede var [emoji4] Video'da var arkadan çekim elimde başka foto yok olsa zaten koyardım [emoji4] Maldan kaçmıyorum, bol kepçe ne varsa burada. yok yav fikir olsun diye sordum. Diğer incelemeye bakem Ocak 6, 2016 Doğan Kurban tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Arka difüzör kısmının fotosu varmı tam karşıdan. Eksoz felan görünür şekilde. Bir fark yok 2.3 ile aynı onlarda sitede var [emoji4] Video'da var arkadan çekim elimde başka foto yok olsa zaten koyardım [emoji4] Maldan kaçmıyorum, bol kepçe ne varsa burada. Bok yav fikir olsun diye sordum. Diğer incelemeye bakem Bok mu attın mustanga [emoji15][emoji15][emoji15][emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 8 dakika önce, Serdar yaman said: Bok mu attın mustanga Yok beya. Yaza doğru şu eksoz işini halledecem. Ona göre ufaktan fikir ediniyim dedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 1 metre kullandım yetti 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 stealth in yanında courier . Nerede olduğumuzu hatırlatan bir tokat gibi vurdu yüzümüze. GT ile courier yan yana,bu ne yaman çelişki annem 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 3 saat önce, Doğan Kurban said: Zorla bir İstanbul gezisi yaptıracaklar bize yahu. O laciverti aldım sar hadi sar. Doğan kardeş, bugün bonkör gördüm seni Bana da kırmızıyı sardır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Doğan kardeş, bugün bonkör gördüm seni Bana da kırmızıyı sardır Bana ZZ 444 yeter Doğan'cım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Şimdi, Hakan Saraylı said: Bana ZZ 444 yeter Doğan'cım Tanıdık varsa şu piyangoyu bana çıkarttırın o atların hepsini alım. Haftanın farklı günleri binerim farklı farklı.Kalan günlere de Focus a binerim.İlk gözağrım sonuçta. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 1 dakika önce, Doğan Kurban said: Tanıdık varsa şu piyangoyu bana çıkarttırın o atların hepsini alım. Haftanın farklı günleri binerim farklı farklı.Kalan günlere de Focus a binerim.İlk gözağrım sonuçta. Bi tanıdık var bol bol dua ederim senin için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yerebakan Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Cidden çok güzel duruyorlar. Derin maviyide en sonunda görebildik bu sayede. Bende bizim bayimizden birkaç foto paylaşmak istedim bir sakıncası yoksa. Haftabaşına kadar Pony'lerimiz bu şekildeydi. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Kaiser Chiefs in şarkısı geliyor aklıma.. Ruby ruby rubyyyyy diye bağırdığı.. Başka renk nasıl tercih ediliyor ben anlamıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Cidden çok güzel duruyorlar. Derin maviyide en sonunda görebildik bu sayede. Bende bizim bayimizden birkaç foto paylaşmak istedim bir sakıncası yoksa. Haftabaşına kadar Pony'lerimiz bu şekildeydi. Haftaya Antalyaya gelince kısmet olursa uğrayıp yakından incelemek bi çayınızı içmek istiyorum [emoji3][emoji3] Yer yapıyorum kuzuya [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap